27   239
33   303
35   352
35   343

Gran från egen skog

Gran från egen skog

Hej fina. Idag sov jag till klockan tio, så himla skönt! Har sovit mycket bra i gästrummet, även om det var lite kallt. Mina föräldrar bor ju i ett gammalt hus så det är svårt att isolera helt så det blir kallt även inne i vissa rum.

Nu ska vi snart ta in granen som pappa och brorsan högg i vår egen skog för några dagar sedan. Det är något speciellt med att ha riktig gran och såklart framför allt egenhuggen i egen skog.

Vi ska klä granen senare ikväll när även mormor och brorsan anslutit. Det är verkligen mysigt att vara hemma i Hudiksvall över julen. Jag åker tillbaka till Malmö den 27e men innan dess ska jag hinna träffa en massa vänner och bara njuta av att vara ledig.

Nu har jag precis slagit in alla presenter också. Jag är sämst på att slå in paket, det blir kaos haha. Inte som andra bloggare som visar upp sina perfekt inslagna julklappar haha.

Nu blir det lunch. Ha en underbar dag! Nedan en bild från idag på gården. SNÖ =)

 

 

Följ:
Dela

2 Kommentarer

 1. Carina Maria
  29 juni, 2019 / 16:21

  Hej, hittade detta nu. Är betydligt erfarnare än dig f.-59, men jag tycker du skriver fint, väldigt bra, vill uppmuntra dig fortsätta med det, för jag tror du verkligen ger ngt genom att dela med dig.

  • mariabusck
   29 juni, 2019 / 18:27

   Hejsan Carina! Åh tack så mycket. Skrivandet och bloggandet har blivit en del av min vardag så det slutar jag inte med i första taget 🙂 Älskar att dela med mig och tipsa andra 🙂

Kommentera


Söker du efter något?