Annons: Shoppa min stil

Byxor
Jeans
Klännning
Klänning
Linne
Kavaj
Linne
Kjol
Väska
Byxor
Jeans
Klännning
Klänning
Linne
Kavaj
Linne
Kjol
Väska
22   157
57   302
54   379
100   472
53   400

Redo för julfirande i Hudiksvall

Hej fina. Hoppas att allt är bra med er. Nu har jag packat och känner mig redo för julfirande i Hudiksvall. Det lär ju vara fullt med folk på tåget men jag hoppas att jag får plats med min stora resväska i alla fall. Jag hoppas också att jag kommer att komma ihåg att ta med mig allt.

Jag kommer ju komma fram till Hudiksvall vid nio-tiden ikväll och då blir det plockmat med familjen. Imorgon ansluter mormor också. Mysigt! Jag har en del inplanerat med vännerna hemma också. Ska bli så kul att träffas!

Nu måste jag städa upp här hemma. Hoppas ni har en skön julledighet! ❤️

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?