Annons: Shoppa min stil

Linne
Byxor
Kavaj
Klänning
Väska
Ankelboots
Klännning
Jeans
Pullover
Klänning
Kavaj
Kavaj
Linne
Väska
Cardigan
Kjol
Klänning
Väska
48   276
79   425
56   442
61   585
61   636

Hemma hos mina föräldrar på gården

Hemma hos mina föräldrar på gården

Hej fina. Efter åtta timmars resande kom jag äntligen fram till Hudiksvall vid niotiden ikväll. Det var ett snötäckt Hudiksvall, så mysigt! Pappa hämtade mig på stationen och så åkte vi hem till gården jag växte upp på. Det är något speciellt med att komma dit, det känns fortfarande som hemma. Som att jag har två hem. Fast jag sover i och för sig i gästrummet nu 😉 Mitt gamla flickrum har nämligen blivit pappas kontor. Innan har det även varit Kalle Anka-bibliotek (pappa samlar på tidningar, böcker m.m.), ett “muséum” med gamla släktmöbler m.m.

När vi kom hem till gården hade mamma fixat lite plockmat åt oss och vi satt och åt och pratade i ett par timmar. Nu är det dags att sova. Imorgon kommer mormor hit på kvällen och även brorsan ansluter förhoppningsvis. Det blir lite lillejul, klä granen med mera. Mysigt! Måste även slå in julklapparna jag köpt till familjen.

Hoppas ni har en underbar lördag! Nedan en bild på mig på gården från i somras. My happy place <3

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?