Hur ska jag fira jul?

Hur ska jag fira jul?

Hej fina. Igår hade jag och Carl en mysig kväll men han donade såklart mycket inför sin resa hem till Östergötland. Jag kommer verkligen att sakna honom men som tur är är det bara två nätter här i Malmö och sedan åker jag ju hem till mitt kära Hudiksvall. Eftersom Hudiksvall ligger rätt långt bort blir det inte så ofta jag kommer dit men det är alltid lika mysigt. Jag är ju en väldigt nostalgisk person och älskar att komma hem till staden och gården jag växte upp på.

Min mormor kommer också till Hudiksvall, hela vägen från Kungälv, så det blir jag, mamma, pappa, brorsan och mormor hos oss under juldagarna. På själva julafton åker vi mot Sundsvall där vi firar tillsammans med min faster, kusiner och andra släktingar på pappas sida. Mycket barn brukar det vara där nuförtiden. Det brukar vara en riktig Svensson-jul med Kalle Anka, tomte som kommer och delar ut julklappar, klassiskt julbord med mera. Mys!

Idag på förmiddagen ska jag vara i Helsingborg för att intervjua några kunder till företaget jag jobbar för. Lite skönt att komma från kontoret ibland.

Dagens outfit: Kostym (kavaj och kjol) från Calvin Klein, knytblus från H&M och solglasögon från Gucci. Allt köpt second hand!

 


 


Annons:

Följ:
Share:

Kommentera