27   239
33   303
35   352
35   343

Svart tight klänning

Tight svart klänning

Hej fina. Härom veckan fick jag hem en tight svart klänning från Saint Tropez Fashion. Det är inte ofta jag bär tighta överdelar och framför allt tighta klänningar. Men när jag testade denna klänning kände jag direkt att jag kände mig bekväm i den. Jag har till och med fått komplimanger om att jag borde ha fler klänningar i den här modellen men vi får se. Man kan ju lätt känna sig lite “mätt” så tighta kläder haha. Men ja, jag får nog ge det en chans. Tycker ju att det är supersnyggt med tighta klänningar men har haft svårt att hitta några jag känner mig bekväm i. Denna är typ den första så jag får leta fler från Saint Tropez Fashion och andra varumärken.

Den är klänningen är tight och har stretchmaterial vilket jag gillar. Den är svart med leopardmönster. En fin detalj som gör det lilla extra med klänningen men samtidigt behåller den klassiska stilrena stilen som jag gillar. Klänningen finns hos Saint Tropez Fashion – Klicka här.

 


Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?