16   139
27   249
48   326
35   388

Jag behöver vara ledig!

Hej fina. Jag känner verkligen att jag behöver lite ledigt nu. Jag behöver få sova ut, umgås med familjen och bara vara ledig utan en massa måsten. Bara två jobbdagar kvar nu. Jag är säker på att jag kommer att känna mig mer pepp på jobb igen bara jag får några lediga dagar.

Idag efter jobbet tog jag äntligen tag i det här med julklappar. Köpte de flesta faktiskt, kanske att jag kompletterar med något på fredag när jag också har lite tid. I år köper jag till mamma, pappa, brorsan, mormor och Carl.

Nu har jag precis kommit hem efter två och en halv timme på stan och det känns så skönt att bara landa i soffan. Carl drog iväg för att handla en sista julklapp och sedan ska vi äta middag. Det blir rester från veckans middagar. Imorgon åker Carl till Östergötland så ikväll blir vår sista kväll tillsammans innan jul.

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?