Därför firar vi inte jul ihop

God morgon fina. Hoppas att allt är bra med er. Igår kväll när jag kom hem på bion hade Carl lagat tacos till oss och så hade vi lite date night. Det är nämligen sp att han åker hem till Östergötland på torsdag och på lördag åker jag norrut till Hudiksvall. Vi har aldrig firat julen ihop faktiskt. Vi har båda traditioner i familjen och har väl kanske inte velat släppa på dom så då firar vi isär. Det har liksom aldrig varit några konstigheter att vi inte firar jul tillsammans, det har varit så sedan vi träffades för tio år sedan.

Om vi får barn någon gång blir det ju annorlunda såklart. Kanske också när vi gifter oss. Om vi nu gör det haha. Som sagt det är aldrig något som blivit en grej, att vi inte firar jul ihop. Jag kommer tillbaka till Malmö den 27e och Carl den 29e och då kan vi fira lite ihop. Vi ska även anordna nyårsfirande hemma hos oss 🙂

Nu kaffe. Ha en underbar dag!


Annons:

Följ:
Share:

Kommentera