Annons: Shoppa min stil

Väska
Kappa
Kjol
Pälsjacka
Klänning
Kjol
Halsduk
Väska
Kofta
Kavaj
Sneakers
Satinkjol
Klänning
Väska
Ankelboots
Linne
Tröja
Slipover
Kofta
Stövel
T-shirt
Klänning
Slingbacks
Väska
Klänning
örhängen
Pullover
Skjorta
Klänning
Kofta
Klänning
Kjol
Kappa
T-shirt
Cardigan
Vit blus
Bag
Skinnkjol
Kavaj
Skjorta
Klänning
Kappa
Kofta
Kavaj
Linne
Skjorta
Blus
Klänning
Rosa kostymbyxor
Blus
Knytblus
Knytblus
Väska
Kostymbyxa
Stickad klänning
Kjol
Kavaj
Klännning
Skjorta
Klänning
Kavaj
Kavaj
Jacka
Väska
Byxor
Väska
Klänning
Kofta
Grå kavaj
Väska
T-shirt
Kjol
Kofta
Byxor
Skjorta
Klänning
Väst
Skjorta
Väska
Kavaj
Klänning
Kappa
Klänning
Boots
Pullover
Klänning
T-shirt
Kjol
Halsduk
Kofta
Kavaj
Byxor
Blus
Skjortklänning
Kofta
Kavaj
Tröja
Tröja
Kofta
Kjol
Blus
Klänning
Kavaj
Jeans
Klänning
Cape
Väska
Klänning
Kappa
Kavaj
Väska
T-shirt
Väska
Kavaj
Linne
Slacks
Kofta
Klänning
Byxor
Kavaj
Kofta
Jacka
Väska
Basker
Klänning
Kofta
Pullover
Kappa
Klänning
Kavaj
Väska
Klänning
Kappa
Pullover
Kofta
T-shirt
Klännning
Väska
Väska
Skjorta
Väska
T-shirt
Väska
Kofta
Skjorta
T-shirt
Kavaj
Knytblus
Väska
18   201
41   349
49   373
55   507
24   465

Lyckligare kan ingen vara

Lyckligare kan ingen vara

Hej fina ni. Efter en heldag på kontoret mötte jag upp Anna för att gå på en smygpremiär av filmen Lyckligare kan ingen vara. Egentligen skulle våra sambos med som våra plus ones men de båda backade ur så det fick bli en girls night på Filmstaden. Innan filmen hann vi även med en snabb middag på Holy Greens.

Det var Filmstaden tillsammans med Svea Taxi Allians som bjöd in till denna smygpremiär av filmen Lyckligare kan ingen vara. Svea Taxi Allians finns tydligen i Malmö också! Det bjöds på popcorn och läsk och jag och Anna köpte även till extra godis. Har inte gjort annat än att äta idag känns det som, haha. Det kändes ju lite lyxigt att gå på smygpremiär av filmen Lyckligare kan ingen vara då den inte lanseras officiellt förrän på fredag.

Lyckligare kan ingen vara 

Och själva filmen, vad tyckte vi om den då? Huvudpersonen spelades av David Hellenius som jobbade som taxichaufför för just Svea Taxi Allians. I yrket träffade han på många människor och de fördes samman i olika sammanhang sedan. Filmen handlade om relationer och jakten på lycka och kärlek. Många funderingar på om man är lycklig i sin tillvaro eller om det är något man behöver förändra för att bli det. I slutändan kändes det som att alla tog sitt förnuft till fånga och liksom hittade rätt.

Jag och Anna gillade filmen. Vi skrattade mycket och man kan tänka sig att många funderingar finns hos många i verkliga livet. Det känns som en film man kan se flera gånger om och att man kommer att skratta lika mycket. Bra skådisar också. Förutom David Hellenius spelade Helena af Sandeberg, Kjell Bergkvist, Adam Lundgren, Eagle Eye Cherry med flera. Jag och Anna gillade ju bloggerskan i filmen, såklart. Mycket igenkänning haha.

Nu ska jag lägga mig. Tack Svea Taxi Allians och Filmstaden för inbjudan och en trevlig kväll!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?