5   36
54   325
28   338
48   378

LÖNESAMTAL

Lönesamtal

Hej fina. Idag blev det en heldag på kontoret, med undantag för lite fotografering med Anna på lunchen. Hade bland annat lönesamtal och det är ju alltid lite speciellt såklart. Jag kan nog vara nöjd med min löneökning, men helt nöjd blir man väl aldrig såklart. Vore ju nästan konstigt 😉

Efter jobb hade jag tänkt fixa julklappar men det får bli typ på onsdag? Borde verkligen ta tag i det för egentligen vet jag inte riktigt vad jag ska köpa till någon av mina familjemedlemmar.

Jag har tyvärr tappat en massa julkänslor om man jämför med hur det var i början av december. Har inte riktigt haft tid att tänka på julen och allt vad den innebär. Jag ville ju till exempel till 100% ha en gran men sedan glömde jag liksom bort det och nu är vi ju bara hemma i några få dagar till så det hann inte bli något med det. Tur att mina föräldrar ska ha gran i alla fall 🙂

Nu ska vi sova snart. Ha en underbar dag!


Annons:

Följ:
Dela

2 Kommentarer

 1. Ali Boghdageera
  18 december, 2018 / 11:53

  Hur mycket höjde du lönen med? 5%?

  • mariabusck
   Författare
   19 december, 2018 / 18:51

   Lite mer =)

Kommentera


Söker du efter något?