0   18
12   146
25   231
28   293

Få bort mörka ringar runt ögonen


Få bort mörka ringa runt ögonen

Hej fina. Jag har ju tidigare nämnt att jag har komplex över mörka ringar runt ögonen. Igår provade jag en för mig helt ny produkt. Nämligen Gold Collagen Eye Mask från Ecomasters som finns att köpa hos webbutiken Lé Luna. Jag har testat en massa olika produkter som inte fungerat men denna var jag riktigt förväntansfull inför att prova.

Gold Collagen Eye Mask är skapad med användning av 24k Nano Aktivt guld, samt marinkollagen som infuserats med botaniska ämnen, föreningar och vitaminer. Den är perfekt för personer som vill bli av med påsar och mörka ringar under/runt ögonen. Den motverkar även rynkor men i mitt fall är det framför allt de mörka partierna under ögonen jag vill bli av med.

Jag hade min Gold Collagen Eye Mask på i en halvtimme och de känns ju riktigt lyxig med guldiga färgen. Och jag blev så glatt överraskad när jag tog av masken och såg att partierna runt ögonen blivit betydlig ljusare! Man såg verkligen var masken suttit och skillnaden.

Jag kan ju bara tala av egen erfarenhet men för mig funkar verkligen denna mask och jag kommer definitivt att köpa den igen!

 

Klicka här för att köpa produkten!


Följ:
Dela

2 Kommentarer

 1. Marianna
  19 december, 2018 / 23:36

  Hej Maria.

  Roligt o läsa din blogg. De är jag som känner Anna väl.

  Undra bara är de engångs mask el man kan återanvända dom igen.

  Önskar dig god jul o gott nytt år

  • Maria
   Författare
   20 december, 2018 / 06:58

   Men åh hej Marianna 🙂 de används en gång men det kommer 8 st i en förpackning. 🙂 de funkar verkligen! God jul och gott nytt år!

Kommentera


Söker du efter något?