Middag med fina vänner

Middag med fina vänner

Hej fina. Igår kväll var jag och Carl hos Anna och Gracjan i Klågerup. De bjöd in till middag och det var även första gången vi fick se deras hus. Så fint och mysigt. De hade även världens största gran då de har väldigt högt i tak i köket. Så fint!

Jag är så glad över att vi lärt känna varandra och även över att vi börjat umgås som par. Kvällen bjöd på en massa skratt och samtal om allt mellan himmel och jord. De hade lagat jättegoda köttfärsbiffar och till efterrätt blev det pepparkakscheesecake. Mums! Jag och Carl tänkte först att vi skulle hinna med en buss hem men tiden bara gick och det fick bli taxi hem sent inpå natten.

Anna och Gracjans son Matteo var också hemma. Han är så rolig och busig. Och han är verkligen smart så det är helt omöjligt att lura honom. Han ger alltid svar på tal och till slut får man se sig besegrad av treåringen haha. En rolig sak är att Anna berättat att han är lite kär i mig,. Igår ville han dra med mig upp på sitt rum och där frågade han om jag ville pussas. Så gullig, haha.

Idag har vi mest donat här hemma och jag har öven fixat lite med min nya Macbook Air som jag bloggar från nu. Ha en underbar kväll fina ni!

 
Följ:
Share:

Kommentera