Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Kjol
Linne
Kjol
Byxor
Byxor
Tröja
Väska
Knytblus
Blus
Kofta
Klänning
Rosa kostymbyxor
Kavaj
Väska
Cape
Väska
Kappa
Sneakers
Kavaj
Väska
Väska
Klänning
Klänning
Kavaj
Slingbacks
Klänning
Skjorta
Kofta
Blus
Kofta
Kofta
Knytblus
Klänning
Kappa
Bag
T-shirt
T-shirt
Skjorta
Kofta
Kostymbyxa
Kavaj
Halsduk
Klänning
Linne
Väska
Vit blus
Klännning
Klänning
Klännning
Kofta
Skjorta
Väska
Cardigan
Kjol
Klänning
Pälsjacka
Satinkjol
Väska
Klänning
Kappa
Kavaj
Kavaj
Kavaj
Skjorta
Linne
Pullover
Kappa
Kofta
Grå kavaj
Kavaj
T-shirt
Skjorta
Väska
Blus
Väska
Klänning
T-shirt
T-shirt
Kjol
Jeans
Ankelboots
T-shirt
Kofta
Väska
Pullover
Pullover
Kavaj
Byxor
Väska
Kappa
Kavaj
Väska
Kavaj
T-shirt
Kofta
Pullover
Kappa
Slipover
Väst
Väska
Kjol
Knytblus
Slacks
Kavaj
Kofta
Väska
Kavaj
Blus
Kofta
Väska
Väska
Klänning
Skinnkjol
Basker
Kavaj
Väska
Väska
33   307
39   360
38   425
36   398
55   443

Julkonsert med Spårvägens Musikkår

Julkonsert med Spårvägens Musikkår

Hej fina. Hoppas att allt är bra med er denna söndag. Igår hade jag och Carl en väldigt lugn förmiddag. Klockan fyra var det äntligen dags för julkonsert med Spårvägens Musikkår. Den hölls i St Pauli kyrka i Malmö, precis som förra året när vi också var på deras julkonsert. Min kollega Lars är ju med i orkestern så självklart vill man ju supporta 🙂

Vi kom till kyrkan strax före fyra och fick bra platser rätt långt fram. Det var verkligen jättemycket folk som var där så lite trångt fick man ju sitta men det gjorde ju ingenting egentligen. Jag ville ju ha bra plats för att fotografera så jag satte mig längst ut mot själva gången i kyrkan. Mycket bra!

Spårvägens Musikkår gästades i år av soloartisten Hedvig Becke och operasångaren Joakim Palmqvist. Så grymma båda två. Vilka röster de hade. Hedvig var med förra året också men Johan var ny för mig. Själva julkonserten var verkligen stämningsfull. Det blir ju något extra när det är i en kyrka. Sedan känns ju jullåtarna mycket pampigare när det är en hel orkester som spelar dem.

Jag gillade att det var en mix av klassiska jullåtar, musikalmusik, marschmusik med mera. Mina två favoriter bland låtarna som spelades och sjöngs var avslutande Julen är här, samt You raise me up. Så bra!

Jag tycker att det har blivit en mysig tradition att gå på julkonsert med Spårvägens Musikkår med Carl såhär i mitten av december och nära julafton. Perfekt när man vill komma i mer stämning.

Efter denna julkonsert med Spårvägens Musikkår fick jag och Carl direkt gå till bussen som skulle ta oss till Klågerup för middag hos Anna och Gracjan. Berättar mer om det i ett blogginlägg lite senare idag. Nu måste jag sätta lite fart här. Hoppas att ni alla får en härlig söndag!

 

Julkonsert med Spårvägens Musikkår
Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?