12   144
25   231
28   293
41   377

Julshow på Malmö Live

Julshow på Malmö Live

Hej fina. Igår var jag och kollegorna på Julshow på Malmö Live. Carl fick också komma med då vi hade en extra plats. Det var verkligen en härlig kväll! Det var Tareq Taylor som var festfixaren av julbord och julshow på Malmö Live så man hade såklart höga förväntningar ?.

Det var verkligen mycket folk på gårdagskvällens julshow på Malmö Live. Mestadels företag såklart men även några som var där som par. Olsen Brothers och Vengaboys stod för kvällens underhållning. Jag brukade ju mima och dansa till Vengaboys när jag var barn så det blev mycket nostalgi. Tack Tareq Taylor och Malmö Live för en härlig kväll!

Idag har jag och Carl varit lite segstartade. Åt precis frukost och såg julkalendern. Mysigt! Nu ska vi nog städa här hemma. Senare idag blir det julkonsert med Spårvägens Musikkår och därefter middag i Klågerup hos Anna och Gracjan 🙂

Ha en underbar dag!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?