Annons: Shoppa min stil

Väst
Blus
Cardigan
Pullover
Spegel
Klänning
Väska
T-shirt
Byxor
Kavaj
Knytblus
Väska
Klänning
Väska
Boots
Kofta
Klännning
T-shirt
Pälsjacka
Satinkjol
Kavaj
Jacka
Kofta
Halsduk
Halsduk
Kavaj
Kavaj
Kavaj
Klänning
Pullover
Kofta
T-shirt
Skjorta
Väska
Klänning
Slingbacks
Rosa kostymbyxor
T-shirt
Kånken
Stenströms cardigan
Grå kavaj
Klänning
Klänning
Klänning
Kjol
Tröja
Väska
Skjorta
Väska
Klänning
Klänning
Klänning
Väska
Kofta
Kappa
Knytblus
Väska
Sneakers
Kavaj
Kofta
Ankelboots
Vit blus
Skjorta
Kappa
Klänning
Kavaj
Skjorta
Kjol
Kavaj
Kofta
Väska
T-shirt
Linne
Kofta
Kappa
Klänning
Kappa
Väska
T-shirt
Kavaj
Stövel
Byxor
Blus
Jeans
Klänning
Kavaj
Tröja
Louis Vuitton väska
Kofta
Skjorta
Kjol
örhängen
Blus
Kjol
Linne
Blus
Byxor
Kappa
Slipover
Kavaj
Väska
Steamer
Basker
Väska
Väska
Skjorta
Knytblus
Kappa
Skjortklänning
Cape
Kavaj
Kofta
Kostymbyxa
Klänning
Väska
Kavaj
Bag
Kofta
Kjol
Kofta
Klänning
Skjorta
Kofta
Slacks
Kjol
Klänning
Kofta
Skjorta
Väska
Väska
Kavaj
Tröja
Moschino väska
Pullover
Skinnkjol
Väska
Kofta
Stickad klänning
Kjol
Klänning
Jacka
Väska
Kavaj
Kappa
Ganni diadem
Klänning
T-shirt
Klännning
Klänning
Pullover
Klänning
T-shirt
Byxor
Tory Burch
Linne
Klänning
Väska
27   216
43   330
58   343
42   398
42   480

Min gröna klänning från Gina Tricot

Hej fina. Mitt senaste köp är denna klänning från Gina Tricot. Jag har hört många gånger att jag passar i grönt men har inte haft så mycket grönt i garderoben förrän nu. Jag letade efter en klänning som kunde passa för festligare tillfällen som julfesten på jobbet, glöggmingel, julafton och nyår. Och helst en som även funkar på somriga evenemang. Denna klänning från Gina Tricot känner jag exakt så för. Den funkar för alla möjliga festliga tillfälle, oavsett årstid.

Jag passade på att inviga denna gröna klänning när jag var på Kronovalls slott förra helgen. Har fått många komplimanger för den och den gjorde sig så fint med Kronovalls vackra trädgård i bakgrunden. Detta blir helt klart en ny favorit bland festliga klänningar i min garderob.

Jag gillar att köpa klänningar som funkar för en massa olika tillfällen. Jag har hellre inget emot att bär samma klänning på två olika bröllop eller fester till exempel. När jag gick på gymnasiet köpte jag ofta en ny klänning inför varje helg när jag skulle ut och roa mig. Ofta var det klänningar av rätt dålig kvalitet och verkligen köp för ett enda tillfälle. Så skulle jag aldrig göra idag. Hållbart är det nya och jag tror och hoppas att allt fler inser det och handlar därefter. Tänk tidlöst och gärna second hand.

Min gröna klänning är som jag nämnde från Gina Tricot och de har verkligen så himla mycket fint i butik nu. Dessutom tycker jag att kvalitén på deras kläder blivit så mycket bättre än den var för några år sedan. Klicka här för att komma till Ginatricot.se.

Klänning från Gina Tricot


Följ:
Dela
[contact-form][contact-field label="Namn" type="name" required="true" /][contact-field label="E-post" type="email" required="true" /][contact-field label="Webbplats" type="url" /][contact-field label="Meddelande" type="textarea" /][/contact-form]

Kommentera


Söker du efter något?