Annons: Shoppa min stil

Knytblus
Kappa
Väska
Jacka
Kofta
Kofta
Bag
Väska
T-shirt
Halsduk
Rosa kostymbyxor
Slacks
Kavaj
T-shirt
Kofta
Väska
Väska
Klänning
Klänning
T-shirt
Väska
Jeans
Byxor
Pullover
Väska
Väska
Klänning
Skjorta
Kostymbyxa
Kavaj
Skjortklänning
Kofta
Klänning
Kjol
Kavaj
Linne
Blus
Väska
Klänning
Kofta
Klänning
Slipover
Satinkjol
Väska
Skinnkjol
Klänning
Skjorta
T-shirt
Kappa
Klänning
Knytblus
Kappa
Väska
Kavaj
Kjol
Kappa
Kavaj
Linne
Linne
Kappa
Väska
Skjorta
Klänning
T-shirt
Byxor
Klänning
Klänning
Klänning
T-shirt
Cardigan
Väska
Klänning
Vit blus
Kofta
Kofta
Kavaj
Klänning
Ankelboots
Basker
Tröja
Kofta
Byxor
T-shirt
Blus
Pullover
Blus
Grå kavaj
Tröja
Kjol
Kavaj
Blus
Cape
Kofta
Kofta
Kofta
Skjorta
Väska
Pullover
Kavaj
Klänning
Skjorta
Kofta
Klännning
Kavaj
Väska
Kofta
Kavaj
Klänning
Klännning
Väst
Kavaj
Kavaj
Väska
Kavaj
Väska
Väska
Väska
Kavaj
Knytblus
Kofta
Kavaj
Kjol
Kjol
Pälsjacka
Väska
Klänning
Pullover
T-shirt
Klänning
Slingbacks
Kappa
Stickad klänning
Sneakers
5   43
35   332
45   425
40   400
46   447

Ansiktsbehandling Malmö

Ansiktsbehandling Malmö – No+Vello

Hej fina. Nu tänkte jag berätta om in senaste ansiktsbehandling hos skönhetssalongen No+Vello i Malmö. Jag är en trogen kund till No+Vello och har bland annat gjort ansiktsbehandling hos dem tidigare. Nu var det ett tag sedan sist och då det är kallt och torrt ute kände jag att det var dags att ge huden en riktig fukt-boost.

No+Vello är en världsledande skönhetssalong som finns i hela 16 länder. När jag kom in på No+Vello blev jag varmt mottagen av Joanna som driver denna salong i Malmö. Jag fick börja med att berätta om hur jag upplever min hy just nu och jag känner att den blivit mycket torrare nu på vintern och att lite ålderstecken (små rynkor runt ögon m.m.) börjat kika fram. Sedan fick jag lägga mig i en stol i ett av deras fräscha behandlingsrum.

Ansiktsbehandling Malmö – No+Vello världsledande salong

Det första Joanna gjorde var att undersöka vilken hudtyp jag har. Det gjorde hon med en speciell lampa. Vi kom fram till att min hud är kombinerad men flera torra partier. Joanna lärde mig att det är jätteviktigt att använda solskydd året runt, inte bara på sommaren. Jag har bara använt det på sommaren (knappt det?) och hon kunde se det då det fanns pigmentering under huden som kan framträda som pigmentfläckar senare. Det vill jag såklart undvika så nu blir det till att börja använda solskydd även nu i vintertid.

Efter hudtest och rengöring var det dags för själva ansiktsbehandlingen. Vi kom fram till att jag behöver mycket fukt och näring och framför allt C-vitamin. Masken doftade verkligen friskt och det var så himla skönt att bara ligga där och slappna av men lugn musik i bakgrunden. Jag kunde verkligen finna lugnet och slappna av. Kanske var det Aloe Vera på slutet som gjorde det där lilla extra för avslappningen 🙂 Det ingick även en massa extra, såsom massage och plockning av ögonbryn. Lyx!:)

Det var såklart spännande att se resultatet av behandlingen. Jag upplevde att min hy verkligen fått en boost och både såg och kändes frisk ut 🙂

Under hela behandlingen lärde jag mig massor av Joanna som brinner för att lära ut, utöver att göra behandlingarna. Den bästa kombinationen <3. Det jag lärde mig under mina två timmar på salongen var att jag måste börja använda solskydd året runt, dricka mer vatten, boosta mig med C-vitamin och en massa mer.

Söker ni efter en skönhetssalong med ansiktsbehandling i Malmö rekommenderar jag verkligen No+Vello. Har även flera av mina vänner som är återkommande besökare där. Så professionell och trevlig personal och behandlingar. Nu har de även ett specialerbjudande som ni kan ta del. Kika gärna in på hemsidan: No+Vello

 

Ansiktbehandling Malmö


Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?