Annons: Shoppa min stil

Kjol
Väska
Skjorta
Ankelboots
Cardigan
Bag
Kavaj
Kappa
Kofta
Klänning
Kavaj
Kavaj
Linne
Kostymbyxa
Linne
Kjol
Kavaj
Byxor
Pullover
T-shirt
Blus
Kavaj
Satinkjol
Skjorta
Väska
Kavaj
T-shirt
Rosa kostymbyxor
Kofta
Kofta
Kofta
Pullover
Väska
Kavaj
Skjorta
Sneakers
Knytblus
Kappa
Väska
Kappa
Kavaj
Väska
Linne
Blus
Väska
Pullover
Klänning
Slipover
Väska
Cape
Slingbacks
T-shirt
Väska
Blus
Väska
Kavaj
Byxor
Skinnkjol
Skjorta
Väska
Kappa
Kofta
Knytblus
Väska
Kavaj
T-shirt
Tröja
Halsduk
Kavaj
Kavaj
Jeans
Klänning
T-shirt
Klänning
Klänning
Blus
Väska
Väska
Kofta
Väska
Kappa
Pullover
Väst
Kofta
Väska
Kavaj
Kjol
Klänning
Klänning
Kofta
Klänning
Kavaj
Klännning
Slacks
Klänning
Väska
Klännning
Pälsjacka
Kjol
Kavaj
T-shirt
Grå kavaj
Klänning
Skjorta
Kappa
T-shirt
Väska
Kofta
Basker
Kofta
Klänning
Kjol
Väska
Väska
Byxor
Vit blus
Kofta
Knytblus
33   295
39   354
38   425
36   398
55   443

Mina nya komplex

God morgon fina ni. Hoppas att ni mår bra ?. Idag känner jag på mig att jag kommer att ha en bra dag så jag hoppas att det stämmer. Förutom jobb har jag en massa roliga planer. Först ska jag träffa Anna på lunchen för att fota nya outfits. Sedan efter jobb har jag bokat in en ansiktsbehandling på No-Vello. Det ska bli så himla skönt!

Har ju börjat bli nojig över min hy. Eller, har ju fått lite rynkor särskilt runt ögonen och linjerna vid munnen har blivit tydligare. Tycker jag själv. Mest komplex har jag över mina ständigt mörka ringar runt ögonen. Förutom min skelögdhet är det därför jag alltid vill ha solglasögon på bilderna ?. Ska fråga de på No+ Vello om de vet något bra knep. Ni kanske vet?

Vid sjutiden ska jag träffa Carl på Emporia också för att titta på en ny dator till mig. Använder ju hans och min jobbdator nu och det funkar inte riktigt i längden. Nu kaffe. Ha en underbar dag!

Outfit: kostym från Tiger of Sweden

Följ:
Dela

1 kommentar

  1. Klara
    15 december, 2018 / 07:36

    Nivea runt ögonen så blir det en fin vit ton.

Kommentera


Söker du efter något?