Annons: Shoppa min stil

Jeans
Byxor
Linne
Klänning
Klännning
Kjol
Väska
Linne
Kavaj
Jeans
Byxor
Linne
Klänning
Klännning
Kjol
Väska
Linne
Kavaj
23   166
57   304
54   381
100   472
53   400

Något riktigt spännande

Hej fina. Åh vilken dag! Hur ofta inleder jag inte mina blogginlägg med det? ? Idag hann jag med jobb, lunchfotografering med Anna, ansiktsbehandling hos No+Vello (mer om den imorgon), en tur till Emporia för att kolla på ny dator samt date night på Vapiano. Puuhh. Det känns som att jag sprungit och passar tider hela dagen ?.

Nu har vi landat i soffan med glögg och julkalendern. Vad tycker ni om årets julkalender? Jag gillar den faktiskt! 🙂 Nu är jag helt slut och ska sova. Imorgon väntar något riktigt spännande faktiskt. Uppdaterar er senare imorgon kväll. Det är ju alltid drygt med bloggare som är hemlighetsfulla men nu får jag också vara det den här gången. God natt fina ni! ❤️

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?