Annons: Shoppa min stil

Klännning
Byxor
Linne
Kavaj
Jeans
Kjol
Linne
Klänning
Väska
Klännning
Byxor
Linne
Kavaj
Jeans
Kjol
Linne
Klänning
Väska
61   288
62   375
54   426
100   481
53   409

Hur har det gått för mitt företag?

Hej fina. Hoppas ni mår bra idag. Igår strax efter hem var jag till Anna som sköter min redovisning för mitt företag. Det var ju spännande att se hur det gått hittills och det har faktiskt gått bra! Ska bli spännande att se resultatet när hon lagt in allt för de senaste tre månaderna. Sen ska man ju deklarera och så också. Kul at följa upp! Hon verkade positiv i alla fall.

Idag blir det jobb och jag ska hålla i en webbpresentation. Känner mig rätt nervös faktiskt. Att man aldrig vänjer sig. Men jag känner mig i alla fall betydligt lugnare än första gången. Ikväll kommer Marie och Joakim hit då vi ska fortsätta vårt ölbryggningsprojekt.

Ha en underbar dag! ❤️

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?