Annons: Shoppa min stil

Väska
Slacks
Kofta
Klänning
Pullover
Klänning
Väska
Cape
Kofta
Kavaj
Väska
Cardigan
Kappa
Skjorta
Stövel
Kappa
T-shirt
Vit blus
T-shirt
Kavaj
Klänning
Kjol
Kofta
Kavaj
Pullover
Kavaj
Kappa
Väska
Väska
Stickad klänning
Kavaj
Klänning
Grå kavaj
T-shirt
Kofta
T-shirt
Kavaj
Kavaj
Kappa
Kjol
Kjol
Bag
Kofta
Skjorta
Väska
Kjol
Pullover
Klänning
Väska
Klänning
Kavaj
Ankelboots
Knytblus
Klänning
Klännning
Kofta
Skjorta
Kavaj
Kappa
Blus
Linne
Byxor
Kostymbyxa
Kappa
Kofta
Kofta
Skjorta
Klänning
Kofta
Väska
Kofta
Blus
Klänning
Blus
Väska
Jacka
Satinkjol
Klänning
Jacka
Skjorta
örhängen
Halsduk
Kofta
Halsduk
Väska
Tröja
Jeans
Slingbacks
Väska
Kjol
Kavaj
Skjortklänning
Kavaj
Knytblus
Blus
Skinnkjol
Klännning
Klänning
Knytblus
Tröja
Klänning
Väska
Klänning
Rosa kostymbyxor
Kofta
Kavaj
Linne
Väska
Byxor
Skjorta
T-shirt
Pullover
Klänning
Kavaj
Väska
T-shirt
Skjorta
Väska
Väska
Byxor
Skjorta
T-shirt
Klänning
Väska
T-shirt
Väska
Basker
Tröja
Sneakers
Klänning
Väst
Kjol
Kavaj
Klänning
Linne
Klänning
Kjol
Pälsjacka
Klänning
Kavaj
Kofta
Klänning
Kofta
Väska
Kappa
Byxor
Slipover
Klänning
Boots
9   122
41   324
49   363
55   499
24   465

Kronovalls vinslott i Skåne

Slottsweekend på Kronovalls vinslott i Skåne

Hej fina. För ett par månader sedan började jag, Anna, Therese och Linda planera inför en slottsweekend på Kronovalls vinslott i Skåne. Vi alla hade varit där tidigare (inte alla tillsammans) och verkligen fått bra upplevelser (läs mitt tidigare inlägg här). Därför ville vi såklart gärna komma tillbaka och uppleva slottet tillsammans.

I lördags vid ettiden var det äntligen dags. Vi samlades utanför IKEA och Linda var sedan vår chaufför därifrån till slottet. Och det fixade hon med bravur! Vi anlände under eftermiddagen och vi hade ju planerat att fotografera en massa där ute när vi kom fram. Tyvärr var det spöregn så de bilderna blev ju tyvärr inte så bra som vi hade planerat.

 

Slottsweekend på Kronovalls vinslott i Skåne: Lördag

När vi klev in på slottet fick vi en så himla bra känsla direkt. Äntligen framme och så himla mysigt det var med juldekorationerna i foajén. Ett lugn infann sig direkt. Vi fick nycklarna till våra två rum (jag och Anna var roomies) och då kom nästa wowkänsla. Så himla fint och mysigt rum i en sådan där inredning som man vill ha när man bor på slott. Klassisk med en modern twist. Det är ju verkligen något speciellt med att bo på ett slott.

Vi hade bokat in oss på en charkbricka och bubbel i en av slottets matsalar och där satt och tjejsnackade och bara njöt av att vara på ett slott tillsammans. Nästa aktivitet var slottsvandring med provning av mousserande viner. De tillverkar ju sitt eget vin på slottet som vi såklart fick smaka på. Riktigt gott. Jag och Anna följde även med ner i vinkällaren där vi fick höra om tillverkningsprocessen och mer historia.

Efter vinprovningen var det dags att avnjuta slottets julsupé med fem olika rätter. Mer om denna ljuvliga middag i ett annat inlägg som kommer inom kort. Den middagen är helt enkelt värd ett eget inlägg. Det blev i alla fall en sen kväll och sedan var det dags att få sin skönhetssömn på slottet. Jag sov som en prinsessa på slottet, supersköna sängar och bara att vakna upp i ett sådant flott rum kändes ju så lyxigt och fantastiskt.

 

Slottsweekend på Kronovalls vinslott i Skåne: Söndag

Söndagen bjöd på något bättre väder så vi började dagen med att äta en lång frukost med en massa goda rätter och såklart kaffe i mängder. Vi passade på att sitta där riktigt länge och bara njuta av miljön och allt gott det bjöds på. Sedan skulle vi hinna med att fota en massa bilder vilket tog sin lilla tid. Men snacka om att det blir fina bilder i slottsmiljö. Själva byggnaden är ju så himla pampig och vacker. Och så har vi trädgården på baksidan också. Så fint!

Jag kan verkligen rekommendera en slottsweekend på Kronovalls vinslott i Skåne. Det var mestadels par som var där men vi tyckte att det även passade perfekt för en tjejhelg. Vi kommer definitivt att återvända dit!

 

Bilder: Slottsweekend på Kronovalls Vinslott i Skåne

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?