Annons: Shoppa min stil

Väska
Byxor
Slingbacks
Linne
Väska
Kappa
Kofta
Pullover
Kjol
Kofta
Kofta
Kavaj
Kjol
Skjorta
Kofta
Halsduk
Klänning
Klänning
Klänning
Klänning
Väska
Slipover
Klänning
Kappa
Klänning
T-shirt
Kofta
T-shirt
Kofta
Kavaj
Kavaj
Väska
Kofta
T-shirt
T-shirt
Manolo Blahnik
Stickad klänning
Kavaj
Klänning
Jeans
Grå kavaj
Klänning
Kavaj
Boots
Pullover
Skinnkjol
Väska
Knytblus
Klänning
T-shirt
Blus
Slacks
Ankelboots
Tröja
Kavaj
Kofta
Kavaj
Kofta
Klännning
Kappa
Linne
T-shirt
Väska
Skjorta
Kjol
Väska
Kappa
Väska
T-shirt
Väska
Klänning
Klänning
Skjorta
Skjorta
Linne
Kjol
T-shirt
Pullover
Byxor
Väska
Kavaj
Blus
Sneakers
Kavaj
Tröja
Kavaj
Skjortklänning
Klänning
Kavaj
Vit blus
Klänning
Väska
Pälsjacka
Väska
Pullover
Byxor
Väska
Knytblus
Kofta
Byxor
Kavaj
Klännning
Cardigan
Klänning
Blus
Väska
Skjorta
Kjol
Bag
Tröja
Väska
Cape
Basker
Skjorta
Skjorta
Väst
Kappa
Väska
Väska
Kostymbyxa
Kavaj
Kofta
Kofta
Kappa
Kofta
Klänning
Kavaj
Stövel
Satinkjol
Väska
Kjol
Knytblus
Klänning
Kjol
Kofta
Rosa kostymbyxor
Skjorta
Kavaj
118   224
67   331
42   337
66   459
30   403

Kronovalls vinslott i Skåne

Slottsweekend på Kronovalls vinslott i Skåne

Hej fina. För ett par månader sedan började jag, Anna, Therese och Linda planera inför en slottsweekend på Kronovalls vinslott i Skåne. Vi alla hade varit där tidigare (inte alla tillsammans) och verkligen fått bra upplevelser (läs mitt tidigare inlägg här). Därför ville vi såklart gärna komma tillbaka och uppleva slottet tillsammans.

I lördags vid ettiden var det äntligen dags. Vi samlades utanför IKEA och Linda var sedan vår chaufför därifrån till slottet. Och det fixade hon med bravur! Vi anlände under eftermiddagen och vi hade ju planerat att fotografera en massa där ute när vi kom fram. Tyvärr var det spöregn så de bilderna blev ju tyvärr inte så bra som vi hade planerat.

 

Slottsweekend på Kronovalls vinslott i Skåne: Lördag

När vi klev in på slottet fick vi en så himla bra känsla direkt. Äntligen framme och så himla mysigt det var med juldekorationerna i foajén. Ett lugn infann sig direkt. Vi fick nycklarna till våra två rum (jag och Anna var roomies) och då kom nästa wowkänsla. Så himla fint och mysigt rum i en sådan där inredning som man vill ha när man bor på slott. Klassisk med en modern twist. Det är ju verkligen något speciellt med att bo på ett slott.

Vi hade bokat in oss på en charkbricka och bubbel i en av slottets matsalar och där satt och tjejsnackade och bara njöt av att vara på ett slott tillsammans. Nästa aktivitet var slottsvandring med provning av mousserande viner. De tillverkar ju sitt eget vin på slottet som vi såklart fick smaka på. Riktigt gott. Jag och Anna följde även med ner i vinkällaren där vi fick höra om tillverkningsprocessen och mer historia.

Efter vinprovningen var det dags att avnjuta slottets julsupé med fem olika rätter. Mer om denna ljuvliga middag i ett annat inlägg som kommer inom kort. Den middagen är helt enkelt värd ett eget inlägg. Det blev i alla fall en sen kväll och sedan var det dags att få sin skönhetssömn på slottet. Jag sov som en prinsessa på slottet, supersköna sängar och bara att vakna upp i ett sådant flott rum kändes ju så lyxigt och fantastiskt.

 

Slottsweekend på Kronovalls vinslott i Skåne: Söndag

Söndagen bjöd på något bättre väder så vi började dagen med att äta en lång frukost med en massa goda rätter och såklart kaffe i mängder. Vi passade på att sitta där riktigt länge och bara njuta av miljön och allt gott det bjöds på. Sedan skulle vi hinna med att fota en massa bilder vilket tog sin lilla tid. Men snacka om att det blir fina bilder i slottsmiljö. Själva byggnaden är ju så himla pampig och vacker. Och så har vi trädgården på baksidan också. Så fint!

Jag kan verkligen rekommendera en slottsweekend på Kronovalls vinslott i Skåne. Det var mestadels par som var där men vi tyckte att det även passade perfekt för en tjejhelg. Vi kommer definitivt att återvända dit!

 

Bilder: Slottsweekend på Kronovalls Vinslott i Skåne

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?