Annons: Shoppa min stil

Byxor
Väska
Skjorta
Satinkjol
Sneakers
Cape
Slingbacks
Klänning
Skinnkjol
Kappa
Linne
Kjol
Kavaj
Pullover
Bag
Kofta
Väst
Väska
T-shirt
Pullover
Kavaj
Väska
Väska
Kjol
Knytblus
Blus
Skjorta
Kavaj
Klännning
Grå kavaj
Kofta
Kavaj
Klänning
T-shirt
Klänning
Skjorta
Vit blus
Knytblus
Kofta
Slacks
Kofta
Kappa
Klännning
Skjorta
Väska
Kappa
Blus
Kavaj
Väska
Cardigan
Väska
Kavaj
Väska
Linne
Skjorta
Väska
Kavaj
Kofta
Kavaj
Pullover
Kavaj
Kappa
Kappa
Pälsjacka
Väska
Tröja
Rosa kostymbyxor
Kofta
Kappa
Pullover
Basker
Väska
Halsduk
T-shirt
T-shirt
T-shirt
Kavaj
Blus
Kavaj
Klänning
Kofta
Kjol
Kofta
Kofta
Kavaj
Väska
Kavaj
Klänning
Byxor
Kjol
Väska
Slipover
Kavaj
Ankelboots
Klänning
Linne
Klänning
Jeans
Väska
Väska
Väska
Kostymbyxa
T-shirt
Blus
Byxor
Väska
Klänning
T-shirt
Klänning
Kofta
Klänning
Knytblus
Klänning
Kjol
Kofta
Väska
Kavaj
Väska
33   295
39   354
38   425
36   398
55   443

En spännande förfrågan

Hej fina. Idag blev det en heldag på kontoret. En typisk måndag skulle jag säga att det var. Många möten och stress. Riktigt mycket nu sista veckorna innan jul. Imorgon ska jag hålla i ett webinarium och sedan är det ju en massa jobb med budget och planering för 2019. Mitt under min lunch får jag plötsligt en spännande förfrågan som jag tackade ja till. Ni kommer inom kort få veta vad det är, jag lovar!:) Måste bara förbereda en del inför det.

Ikväll hoppades jag att jag skulle träna men Malmös kollektivtrafik funkade inte jättebra ikväll så jag kom hem sent från mitt eftermiddagsmöte och då var motivationen borta sen. Hade även hoppats på att få umgås en massa med Carl men han skulle visst på styrelsemöte. Det får bli senare helt enkelt ❤️.

Ha en underbar kväll fina ni!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?