Annons: Shoppa min stil

Jeans
Linne
Kavaj
Klännning
Pullover
Kavaj
Klänning
Väska
Väska
Ankelboots
Klänning
Kavaj
Linne
Cardigan
Kjol
Byxor
Klänning
Väska
25   327
79   512
48   534
40   603
59   664

Sjukt känslosam

Hej fina. Vilken helg detta blev men jag har varit helt slut i eftermiddag och ikväll. Jag kom tillbaka till Malmö vid fyratiden och det var så härligt att träffa Carl igen. Jag har verkligen saknat honom och det var som att jag kände mig hel igen nu när han kom hem. Har även varit sjukt känslosam ikväll och kunde börja gråta utan att jag visste om jag var glad eller ledsen ?.

Vi har annars mest myst och fixare som Carl är har han även lagat en massa saker. Min brosch, sin klocka och sedan världens godaste köttfärssås till middag. Imorgon väntar jobb och jag ska även träffa min redovisningskonsult för att gå igenom allt sedan augusti. Ska bli kul att se hur det gått för mitt företag!:)

Imorgon får ni se en massa bilder och läsa mitt blogginlägg om vår slottsweekend. Nu sova. God natt fina ni! ❤️

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?