Annons: Shoppa min stil

Väska
Ankelboots
Väska
Väska
Moschino väska
Pullover
Louis Vuitton väska
Cardigan
Kostymbyxa
Kavaj
Stickad klänning
Linne
Kappa
Klänning
Kappa
Väska
Halsduk
T-shirt
Kofta
Knytblus
Ganni diadem
Klänning
Klänning
Kjol
Kavaj
Kappa
Klänning
Klänning
Skjorta
Kofta
Slipover
Klänning
Skinnkjol
Blus
Pälsjacka
Kavaj
Knytblus
Klänning
Väska
Pullover
Klänning
Väska
Rosa kostymbyxor
Byxor
Tory Burch
Klännning
Väst
Klänning
T-shirt
Pullover
T-shirt
Byxor
Väska
Väska
Kappa
Bag
Skjortklänning
Kavaj
Kjol
Kavaj
Kofta
Kavaj
Tröja
Klänning
Kofta
T-shirt
Kofta
Vit blus
Klännning
Kofta
Kofta
örhängen
Kofta
Linne
Kjol
Klänning
Klänning
T-shirt
Blus
Byxor
Byxor
Väska
Kjol
Halsduk
Kofta
Kavaj
Väska
Jacka
Väska
Kavaj
Väska
Slacks
Klänning
Väska
Cape
Sneakers
Skjorta
Tröja
Klänning
Kofta
Kofta
T-shirt
Stövel
T-shirt
Blus
Väska
Kavaj
Kappa
Basker
Skjorta
Väska
Kavaj
Boots
Kavaj
Jeans
Tröja
Väska
Klänning
Grå kavaj
Kofta
Skjorta
Steamer
Blus
Kjol
Klänning
Kofta
Linne
Klänning
Jacka
Kappa
Skjorta
Kofta
Satinkjol
T-shirt
Kjol
Kavaj
Kjol
Klänning
Väska
Skjorta
Kappa
Kavaj
Pullover
Kånken
Stenströms cardigan
Klänning
Kavaj
Kavaj
Skjorta
Klänning
Spegel
Klänning
Skjorta
Slingbacks
Knytblus
Väska
Väska
14   96
32   268
55   413
58   484
55   450

Sjukt känslosam

Hej fina. Vilken helg detta blev men jag har varit helt slut i eftermiddag och ikväll. Jag kom tillbaka till Malmö vid fyratiden och det var så härligt att träffa Carl igen. Jag har verkligen saknat honom och det var som att jag kände mig hel igen nu när han kom hem. Har även varit sjukt känslosam ikväll och kunde börja gråta utan att jag visste om jag var glad eller ledsen ?.

Vi har annars mest myst och fixare som Carl är har han även lagat en massa saker. Min brosch, sin klocka och sedan världens godaste köttfärssås till middag. Imorgon väntar jobb och jag ska även träffa min redovisningskonsult för att gå igenom allt sedan augusti. Ska bli kul att se hur det gått för mitt företag!:)

Imorgon får ni se en massa bilder och läsa mitt blogginlägg om vår slottsweekend. Nu sova. God natt fina ni! ❤️

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?