Glaspartier för hemmet

Glaspartier för hemmet – blogginlägg i samarbete med Byggshop

Hej fina. Då allt fler av mina vänner köper villa kan jag ju inte heller låta bli att drömma om hus och hur jag skulle inreda det. Jag älskar ju när man får in mycket ljus i hemmet. Därför skulle jag verkligen tycka att det var supermysigt och fint att ha inglasade delar i hemmet. Jag tänker mig ett inglasat uterum där man kan vara både sommar och vinter. När vi firade midsommar satt vi just i ett inglasat uterum och det var verkligen så mysigt. Där kände jag verkligen att jag vill ha så i mitt framtida hem.

I en webbutik som heter Byggshop kan man verkligen gå loss på en massa fint till hemmet och de har bland annat just en massa fina glaspartier för hemmet.

Det finns ju så många alternativ när det gäller glaspartier för uterummet och Byggshop erbjuder alla möjliga varianter. Vill man ha en del i hemmet som är inglasad kan man vara helt säker på att man hittar något som passar. Nedan ser ni en massa inspirationsbilder från sajten så man får en uppfattning av vad man kan göra med deras fantastiska glaspartier. Kika in på deras sajt för att hitta det som passar dig och ditt hem bäst :).

 

Glaspartier för hemmet

glaspartier

 

 

Följ:
Share:

Kommentera