Annons: Shoppa min stil

Tröja
Väska
Kappa
Klännning
Kappa
Kjol
Ankelboots
T-shirt
Väska
Skjorta
Linne
Linne
Kofta
Klänning
Kofta
Byxor
Väska
Väska
Jeans
Kavaj
Kofta
Kavaj
Väska
Kavaj
Kavaj
Kofta
Kjol
Skinnkjol
Klänning
Kavaj
T-shirt
Rosa kostymbyxor
T-shirt
Väska
Byxor
Pullover
Slacks
Basker
Väska
Klänning
Sneakers
Kavaj
Kofta
Skjorta
Väska
Pälsjacka
Klänning
Kjol
Klänning
Kavaj
Klänning
Väska
Väska
Klänning
Skjorta
Väska
Kofta
Kavaj
Klännning
Klänning
Satinkjol
Cardigan
Kjol
Väska
Kavaj
Kavaj
Knytblus
Klänning
Knytblus
Halsduk
Vit blus
Klänning
Slipover
Kappa
Kavaj
T-shirt
Blus
Väska
Kavaj
Kavaj
Kappa
Kavaj
Knytblus
Klänning
Byxor
Kappa
Kofta
Kjol
Cape
Linne
T-shirt
Kavaj
Pullover
Kofta
Kostymbyxa
Slingbacks
Väska
Kappa
Blus
Blus
Väska
T-shirt
Väska
Väska
Kofta
Grå kavaj
Skjorta
Kofta
Pullover
Väska
Väst
Kofta
Väska
Blus
Pullover
T-shirt
Skjorta
Bag
33   302
39   356
38   425
36   398
55   443

Som en skräckfilm

Hej fina. Idag var det en rätt bra dag på jobbet ändå. Lunchade även med min fina Marie. Mys! Sedan var det möten hela eftermiddagen och jag hade nästan glömt att jag skulle styra upp en after work på kontoret så blev lite stressigt där ett tag. Trevligt i alla fall!

Jag hade ju tänkt packa ikväll men har inte riktigt hunnit och orkat så jag får ställa klockan imorgon bitti. Hann prata med Carl en sväng innan han hoppade på sitt plan till New York där han ska spendera helgen. Eller han kommer ju hem till Malmö på söndag ❤️.

Inatt drömde jag en så lång och läskig mardröm. Det var som en skräckfilm typ. Vaknade rädd och svettig ? Då saknade jag verkligen Carl! Hoppas jag sover bättre och lugnare inatt. Måste nog sova nu så man orkar hänga på slott imorgon 🙂 God natt fina ni!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?