47   278
2   139
24   242
26   261

Som en skräckfilm

Hej fina. Idag var det en rätt bra dag på jobbet ändå. Lunchade även med min fina Marie. Mys! Sedan var det möten hela eftermiddagen och jag hade nästan glömt att jag skulle styra upp en after work på kontoret så blev lite stressigt där ett tag. Trevligt i alla fall!

Jag hade ju tänkt packa ikväll men har inte riktigt hunnit och orkat så jag får ställa klockan imorgon bitti. Hann prata med Carl en sväng innan han hoppade på sitt plan till New York där han ska spendera helgen. Eller han kommer ju hem till Malmö på söndag ❤️.

Inatt drömde jag en så lång och läskig mardröm. Det var som en skräckfilm typ. Vaknade rädd och svettig ? Då saknade jag verkligen Carl! Hoppas jag sover bättre och lugnare inatt. Måste nog sova nu så man orkar hänga på slott imorgon 🙂 God natt fina ni!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?