Annons: Shoppa min stil

Blus
Klänning
Väst
Tröja
Halsduk
T-shirt
Kavaj
Väska
Kavaj
Väska
T-shirt
Kavaj
Boots
Kofta
Louis Vuitton väska
Klänning
Kavaj
Skjorta
Byxor
Blus
Moschino väska
Skjorta
Klänning
Klänning
Klänning
Slipover
Spegel
Skinnkjol
Kofta
Väska
T-shirt
Kavaj
Tröja
Väska
Klänning
Väska
Skjorta
Kofta
Klänning
Klänning
Jacka
Kavaj
Knytblus
Kavaj
Klänning
Pullover
Väska
Kappa
Kavaj
T-shirt
Kofta
Sneakers
Klänning
Klänning
Skjorta
Kånken
Steamer
Kjol
Pälsjacka
Kofta
Klänning
Kavaj
Kavaj
Kjol
Väska
Slacks
Kofta
Ganni diadem
Klänning
Kappa
Väska
Skjorta
Jacka
Kavaj
Klänning
Byxor
Kofta
Vit blus
Cardigan
Kofta
Klänning
Tröja
Stickad klänning
Byxor
Skjorta
Kofta
Kappa
Blus
Knytblus
Klännning
Kappa
Kofta
Väska
Linne
Bag
Väska
Kappa
Pullover
Kavaj
Klänning
Pullover
Väska
Blus
Kjol
Knytblus
Kavaj
Satinkjol
Väska
Kjol
Kostymbyxa
Kofta
Klänning
Skjorta
Byxor
Grå kavaj
Klänning
Väska
Väska
Cape
Kavaj
T-shirt
Väska
Basker
Kjol
Tory Burch
Klänning
Kofta
Kappa
Klännning
T-shirt
Ankelboots
Stenströms cardigan
Kappa
T-shirt
örhängen
Väska
Jeans
Pullover
Stövel
Kavaj
Rosa kostymbyxor
Kofta
Halsduk
Skjorta
T-shirt
Kjol
Väska
Klänning
Linne
Linne
Klänning
Väska
Kjol
Slingbacks
Väska
Kofta
Skjortklänning
41   351
32   291
67   403
46   354
64   440

Ett blogginlägg om sex?

Hej fina ni. Här kommer ännu ett blogginlägg i kategorin Anna och Maria diskuterar och den här gången frågade vi oss, kan vi skriva ett blogginlägg om sex? Det känns ju väldigt privat och även om jag kan vara personlig i bloggen så undviker jag att bli privat. Sex är ju typiskt sådant jag inte skriver om. Men nu är det några av våra följare som är nyfikna på hur vi ser på sex, intimitet och det här med hur man värnar relationen med sin partner även när man varit tillsammans över tio år. Och så tänkte vi att ja det är ju faktiskt ett intressant ämne att ta upp. Läs Annas inlägg här: Sex i ett långt förhållande

Både jag och Anna har ju varit tillsammans med våra partners i över tio år. Och jag måste säga att jag själv faktiskt känner att det där pirret i magen och gnistan fortfarande finns kvar på samma sätt. Jag är faktiskt superkär i Carl och framför allt nu när han är iväg längtar jag verkligen efter honom. Kommer nog känna mig lite nervös på söndag när vi ska ses igen =).

Jag tycker att både jag och Carl är bra på att ta hand om vår relation. Jag älskar att vi har date night en gång i veckan och jag älskar också att vi är så olika så vi båda får göra saker man inte skulle göra om man inte gjorde det tillsammans. Sedan gillar vi verkligen att vara nära varandra, intimiteten. När vi är med andra är vi kanske inte jättegosiga (eller är vi det? :D) men hemma är vi nära varandra hela tiden (förutom när jag blir för varm på natten och då känns det verkligen synd).

Jag gillar också att göra mig fin för Carl, fortfarande. När vi ska hitta på saker, oavsett om vi bara är hemma eller gå ut. Han ställer ju inte alls sådana krav på mig men jag gillar att känna mig fin med honom :). Känslan liksom. Jag tycker att han är supersnygg i allt men det är så himla sött när han byter till skjorta när vi ska ha date night till exempel.

Det kommer att vara jag och Carl livet ut, det är jag säker på faktiskt. Det bara känns så. Det är vi helt enkelt. Så rätt. Sedan tror jag också att vi alltid kommer att vara väldigt intima, gilla närheten och även hitta på romantiska saker tillsammans. Det har ju varit så i tio år nu i alla fall. Många säger att sånt ändras om man får barn och så men jag vet även de som det inte blivit så för (typ Anna och Gracjan). Jag tror att det är superbra för ett förhållande att göra något romantiskt och speciellt då och då. Och framför allt att fortsätta vara intima och ha roligt tillsammans.

Hur ser ni på romantik och intimitet i längre förhållanden?

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?