5   47
46   326
30   317
34   364

Lång dag och event

Hej fina. Idag vid sextiden kom Anna och hämtade upp mig då vi skulle på ett event i stan. Det var ett pop up showroom av Evalunda. Det var rätt mycket folk på eventet men vi hängde där ett tag och tittade på tjusiga tavlor och kläder. Sedan tog vi en tur inne på Hansa och vi träffade en vakt som ställde upp att fota oss i våra outfits ?. Sedan hittade vi en servitör som också ställde upp. Eftersom vi alltid fotar varandra blir det inte många bilder på oss båda. Svårt med bilder inomhus dock.

Nu har jag precis kommit hem och landar lite i soffan framför Vår tid är nu. Det har varit en lång dag och det gick inte så bra som jag ville på kontoret tyvärr. Hoppas på bättre flyt imorgon. Fredag och allt. Hoppas att ni har haft en bra torsdag!:)

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?