Fördelar och nackdelar med att vara gräsänka

Hej fina. Ingen har väl missat att Carl är i USA den här veckan och som jag ser det finns det både fördelar och nackdelar med att vara gräsänka.

 

Fördelar

1. Egentid:
Hur ofta har man det egentligen? Man är på jobbet hela dagarna, umgås (med vänner och) med sin sambo på kvällarna och sedan sover man ju även tillsammans. Så mysigt men ibland behöver man ju faktiskt lite egentid.

2. Äta vad man vill:
Jag är ju inte alls bra på att laga mat i jämförelse med Carl men det finns ju även rätter som jag älskar men han inte alls tycker om. Typ halvfabrikat som köttbullar och falukorv. Det har jag passat på att äta nu när han är borta.

3. Se vilka serier man vill:
Jag har sett Bachelor, Vår tid är nu, Ex on the beach. Helt enkelt serier som Carl inte vill se.

 

Nackdelar

1. Ensamt:
Egentid kan vara skönt men jag känner mig ofta ensam också på kvällarna och när jag ska sova. Är ju van att alltid ha Carl hos mig.

2. Kallt
Jag fryser på kvällar och nätter. Från att vara för varm när jag sover med honom fryser jag som sjutton och måste ha extra filt och varma tofflor.

3. Tråkigt
Det är ju också tråkigt att vara ensam. Visst jag trivs i mitt sällskap men jag vill ju umgås när jag äter och gör andra saker. Vill ju ha någon att diskutera med och berätta om dagen för.

 

Finns säkert fler både för- och nackdelar =) Längtar i alla fall till söndag när han kommer hem igen!

 

Följ:
Share:

Kommentera