Ett annat problem

Hej fina. Jag har ju berättat att jag tycker att det är ensamt på kvällarna och när jag ska sova. Nu har jag även insett ett annat problem, att jag blir sjukt kall när Carl inte är hemma och jag behöver sova ensam. Det roliga är att när vi sover tillsammans är jag den som tycker att det är för varmt. Jag ligger (för) ofta på min sida av sängen just för att det är för varmt att ligga nära. Nu måste jag sova med extra täcke OCH fårskinnstofflor på för att inte frysa ?. Knepigt det där…

Idag blir det jobb och sen ikväll ska jag på ett butiksevent med Anna. Det är tydligen ett nytt showroom inom mode. Det är vad jag kunnat läsa mig till. Spännande! Kul att hitta på något i alla fall. När det är så här mörkt ute på kvällarna vill man ju hänga mer på sådant här och även gå på bio.

Nu kaffe. Ha en underbar dag! ❤️

Följ:
Share:

Kommentera