Måste bli bättre

Hej fina ni. Idag tyckte jag att morgonen och förmiddagen gick sjukt långsamt. Har suttit med rapport hela dagen så väldigt monotont. Sedan efter lunch på eftermiddagen kände jag mig stressad för jag hade behövt hinna en massa saker… aja man kan ju inte göra mer än vad tiden räcker till.

Efter jobbet gick jag en runda på stan och köpte faktiskt en klänning till ett bra pris. Ni får se sen i helgen då jag tänkte ha den på slottet. Jag hade tänkt träna men så tappade jag motivationen. Äter en nyttig middag istället. Måste bli bättre på att ta med mig träningskläder till jobbet så jag inte hinner ändra mig när jag kommit hem. Man sparar ju lite tid då också.

Nu ska jag se julkalendern. Hoppas att ni har haft en bra onsdag! Saknar Carl lite extra nu då vi ju brukar ha vår date night på onsdagarna. Imorgon blir det event med Anna i alla fall 🙂

Följ:
Share:

2 Kommentarer

 1. 5 december, 2018 / 22:22

  Måste själv börja träna också..
  Riktigt fin bild 😀

  • Maria
   5 december, 2018 / 22:25

   Åh tack! Svårt det där med träningsmotivation ?

Kommentera