Ett konkret mål

God morgon fina ni. Jag sover rätt dåligt nu när Carl är iväg. Ibland får jag för mig att jag sover bättre ensam men det är faktiskt inte alls så. Eftersom jag har svårt att somna är jag trött nu på mornarna men med kaffe vaknar jag nog till :).

Jag känner mig fortfarande pepp efter samtalet med livscoachen och för första gången på länge har jag ett konkret mål att jobba mot. Ska börja redan idag tänkte jag. Jag kommer att berätta mer för er senare när jag hunnit tänka igenom allt lite mer ?

Mina planer för den här dagen är en heldag på kontoret och sedan ska jag ta en sväng på stan och se om jag kan fynda någon klänning. Har ju någon reservklänning om det är så men man vill ju vara lite extra fin i helgen. Vi ska ju ändå hänga på ett slott! Får se vad jag hittar!

Nu kaffe. Ha en underbar dag!

Följ:
Share:

Kommentera