Annons: Shoppa min stil

Jeans
Slingbacks
Kofta
Pullover
T-shirt
Väska
Rosa kostymbyxor
Grå kavaj
Kappa
Väska
Kavaj
Kavaj
Klänning
Kavaj
Väska
Kavaj
Kofta
T-shirt
Kappa
Väska
Klännning
Skjorta
Kofta
Kofta
Pälsjacka
Cape
Kofta
Stickad klänning
Skjortklänning
Kofta
T-shirt
Sneakers
Cardigan
Väska
Kavaj
Blus
Klänning
Byxor
Klänning
Klännning
Blus
Kavaj
Skjorta
Kappa
Väska
Kofta
Blus
Väska
Byxor
Skjorta
Slipover
Kofta
Linne
Klänning
Bag
Satinkjol
T-shirt
Väska
Kavaj
Kjol
Jacka
Kofta
Klänning
Kjol
Kappa
Kofta
Klänning
Klänning
Kappa
Klänning
Pullover
T-shirt
Kavaj
Klänning
Väska
Knytblus
Kjol
Kostymbyxa
Slacks
T-shirt
Klänning
Tröja
Kavaj
Väska
Väska
Klänning
Klänning
Kavaj
Skjorta
Kjol
Basker
Kavaj
Kofta
T-shirt
Linne
Klänning
Skinnkjol
Halsduk
Kappa
Klänning
Kavaj
Klänning
Linne
Kofta
Väska
Pullover
Väska
Väska
Blus
Kavaj
Kofta
Knytblus
Väska
Byxor
Pullover
Väska
Knytblus
Skjorta
Tröja
Väska
Kavaj
Kjol
T-shirt
Kofta
Klänning
Ankelboots
Klänning
Vit blus
Kavaj
Väska
Väska
Väst
Klänning
5   43
35   332
45   425
40   400
46   447

Ett konkret mål

God morgon fina ni. Jag sover rätt dåligt nu när Carl är iväg. Ibland får jag för mig att jag sover bättre ensam men det är faktiskt inte alls så. Eftersom jag har svårt att somna är jag trött nu på mornarna men med kaffe vaknar jag nog till :).

Jag känner mig fortfarande pepp efter samtalet med livscoachen och för första gången på länge har jag ett konkret mål att jobba mot. Ska börja redan idag tänkte jag. Jag kommer att berätta mer för er senare när jag hunnit tänka igenom allt lite mer ?

Mina planer för den här dagen är en heldag på kontoret och sedan ska jag ta en sväng på stan och se om jag kan fynda någon klänning. Har ju någon reservklänning om det är så men man vill ju vara lite extra fin i helgen. Vi ska ju ändå hänga på ett slott! Får se vad jag hittar!

Nu kaffe. Ha en underbar dag!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?