Pepp efter samtal med livscoach

Pepp efter samtal med livscoach

Hej fina. Nu har jag precis avslutat mitt näst sista samtal med livscoach. Och jag känner att det här var det bästa samtalet vi har haft. Känner mig så pepp nu.

Om man ser tillbaka på de tidigare samtal med livscoach Karin som jag har haft har jag fått ut mycket av dem. Varje samtal kanske inte har känts lika givande som det vi hade idag men jag känner att helheten gett resultat. Jag tror mer på mig själv, värderar mig själv högre och är liksom tryggare i den jag är. Jag tar inte åt mig av allt andra säger till mig längre och låter inte andras åsikter och kommentarer vara facit för hur jag presterar, beter mig och känner. Det är verkligen framsteg ?.

Sedan har jag såklart fortfarande saker att jobba på men jag är verkligen en bra bit på väg 🙂

Följ:
Share:

Kommentera