Annons: Shoppa min stil

Klännning
Kavaj
Kappa
Väska
Klänning
Knytblus
Sneakers
Skjorta
Kappa
Vit blus
Slipover
Kofta
Slingbacks
Kofta
Byxor
Väska
Väska
Väska
Kavaj
Skjorta
Linne
Klänning
Väska
T-shirt
Väska
Byxor
Väska
Pullover
Jeans
Klänning
Grå kavaj
Kavaj
Väska
T-shirt
Skjorta
Skjorta
T-shirt
Halsduk
Bag
Ankelboots
Kappa
Väska
T-shirt
Kavaj
Kavaj
Kofta
Kappa
Väska
Kavaj
Pälsjacka
Pullover
Kavaj
Rosa kostymbyxor
Blus
Blus
Kavaj
Väska
Kavaj
Kappa
Byxor
Klänning
Klännning
Väska
Kostymbyxa
Kavaj
Kavaj
Pullover
Kavaj
Väska
Basker
Väska
Väska
Klänning
Klänning
Knytblus
Skjorta
Väska
Kjol
Satinkjol
Kjol
Pullover
Blus
Kjol
Kavaj
Väst
T-shirt
Cardigan
Linne
Kavaj
Kavaj
T-shirt
Väska
Kjol
Linne
Kofta
Slacks
Klänning
Klänning
Knytblus
Väska
Kappa
Väska
Tröja
T-shirt
18   197
33   363
36   395
54   436
44   525

Livscoachen

Hej fina. Idag efter jobbet har jag möte med livscoachen. Vi börjar nog närma oss sista samtalet nu, kanske detta? Jag bokade in sju möten och jag känner att det hjälpt mig att bli tryggare i mig själv och att tro på mig själv. Jag kommer skriva en sammanfattning och utvärdering efter sista samtalet 🙂

Idag på lunchen ska jag möta upp Anna för att fota och kanske äta. Alltid trevligt. Vi brukar ses nån lunch i veckan och även någon kväll om tiden finns. I helgen hinner vi i alla fall umgås massor på slottet. Jag, Anna, Therese och Linda ska ju till Kronovalls slott då. Så kul!

Nu kaffe. Ha en underbar dag!


Annons:

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?