Äntligen lyckades jag!

Hej fina ni. Den här måndagen har varit riktigt seg, som måndagar brukar vara kanske. En massa möten och sedan skrev jag ihop en nyhet som gick ut under sena eftermiddagen. Direkt efter jobbet gick jag och hämtade ut paket. Jag lyckades klicka hem en brosch och örhängen från Erdem x H&M kollektionen som snabbt sålde slut på hemsidan. Då jag inte lyckades köpa dem då har jag kollat efter dessa varje vecka på second-handmarknader och äntligen lyckades jag köpa dem för ett bra pris.

 

Bildresultat för erdem x hm smycken
Bildresultat för erdem x hm smycken

Efter att jag hämtat ut mina paket gick jag hem och såg julkalendern och sedan tog jag mig till gymmet och cyklade i 50 minuter och samtidigt såg jag det senaste avsnittet av Ex on the beach. Så bra, passet känns så mycket kortare haha. Jag saknar Carl mycket nu faktiskt. Visst jag kan äta köttbullar som inte han gillar och se TV-serier som inte han gillar men annars är det väldigt ensamt.

Eftersom han är i USA och jag i Sverige är det också svårt att hinna prata med varandra på grund av tidsskillnaden. Vi båda jobbar ju hela dagarna och den ena sover när den andra har lite ledigt så det blir svårt att ringas Vi får se till att messa och sedan umgås järnet på söndag kväll typ.

Nu ska jag äta en sen middag och se Vår tid är nu. Ha en underbar kväll! 🙂

 


Annons:

 

Följ:
Share:

Kommentera