Annons: Shoppa min stil

Byxor
Kappa
Klänning
Kostymbyxa
Kavaj
Väska
Kofta
Skjorta
Väska
Stickad klänning
T-shirt
Blus
Väska
Byxor
Klänning
Kjol
Skjorta
Slipover
Tröja
Klänning
Väska
Sneakers
Klänning
Kofta
Kofta
Blus
Blus
Klännning
Väska
Kappa
Rosa kostymbyxor
Kofta
Klänning
Klänning
Spegel
T-shirt
Kjol
Vit blus
Väska
Klänning
Kavaj
Klänning
Väska
Klänning
Skjorta
Klänning
örhängen
Klänning
Stenströms cardigan
Grå kavaj
Knytblus
Kavaj
Kavaj
Knytblus
Pullover
Byxor
Pullover
Kofta
Kavaj
Kavaj
Kappa
Väska
Klänning
Bag
Skjorta
Boots
Klänning
Kavaj
Pullover
Skjorta
Cardigan
Kofta
Väska
Väska
Väska
Klännning
Kavaj
Kappa
Klänning
Slingbacks
Kofta
Jeans
Väska
Jacka
Satinkjol
Klänning
Kavaj
Kånken
Klänning
Skjortklänning
Blus
Väska
Väst
T-shirt
Basker
Klänning
Jacka
Väska
Halsduk
Kjol
Klänning
Linne
Väska
Skjorta
Linne
Tröja
Kjol
Skjorta
Kofta
Kavaj
Linne
Kjol
Kjol
Ankelboots
Kappa
Kofta
Skjorta
Kappa
Moschino väska
Tory Burch
Kavaj
Pälsjacka
Slacks
Kofta
Väska
T-shirt
Steamer
Kjol
Väska
Kavaj
Ganni diadem
Klänning
Väska
Klänning
T-shirt
Kavaj
T-shirt
Kavaj
Kavaj
Kofta
T-shirt
Kofta
Tröja
Kofta
Knytblus
Skinnkjol
Louis Vuitton väska
Byxor
Pullover
Kofta
T-shirt
Halsduk
Kappa
Cape
Klänning
Stövel
Väska
31   287
44   369
59   351
43   403
42   483

Äntligen lyckades jag!

Hej fina ni. Den här måndagen har varit riktigt seg, som måndagar brukar vara kanske. En massa möten och sedan skrev jag ihop en nyhet som gick ut under sena eftermiddagen. Direkt efter jobbet gick jag och hämtade ut paket. Jag lyckades klicka hem en brosch och örhängen från Erdem x H&M kollektionen som snabbt sålde slut på hemsidan. Då jag inte lyckades köpa dem då har jag kollat efter dessa varje vecka på second-handmarknader och äntligen lyckades jag köpa dem för ett bra pris.

 

Bildresultat för erdem x hm smycken
Bildresultat för erdem x hm smycken

Efter att jag hämtat ut mina paket gick jag hem och såg julkalendern och sedan tog jag mig till gymmet och cyklade i 50 minuter och samtidigt såg jag det senaste avsnittet av Ex on the beach. Så bra, passet känns så mycket kortare haha. Jag saknar Carl mycket nu faktiskt. Visst jag kan äta köttbullar som inte han gillar och se TV-serier som inte han gillar men annars är det väldigt ensamt.

Eftersom han är i USA och jag i Sverige är det också svårt att hinna prata med varandra på grund av tidsskillnaden. Vi båda jobbar ju hela dagarna och den ena sover när den andra har lite ledigt så det blir svårt att ringas Vi får se till att messa och sedan umgås järnet på söndag kväll typ.

Nu ska jag äta en sen middag och se Vår tid är nu. Ha en underbar kväll! 🙂

 


Annons:

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?