Annons: Shoppa min stil

Skjorta
Kavaj
Slingbacks
Väska
Grå kavaj
Ankelboots
Klänning
Kappa
Klännning
Blus
Kofta
Kavaj
Kofta
Kavaj
Kavaj
Väska
Väska
Klännning
Kavaj
Väska
Knytblus
Pullover
Kofta
Väska
Väska
Kofta
Skinnkjol
Kavaj
T-shirt
Klänning
Kappa
Blus
T-shirt
Rosa kostymbyxor
T-shirt
Väska
Kavaj
Linne
Bag
Väska
Väska
T-shirt
Linne
Skjorta
Kavaj
Kofta
Byxor
Väska
Klänning
Knytblus
Klänning
Väska
T-shirt
Väska
Väst
Cape
Väska
Knytblus
Halsduk
Pullover
Vit blus
Kappa
Kappa
Pullover
Kofta
Sneakers
Kappa
Linne
Tröja
Kjol
Pälsjacka
Kofta
Kavaj
Kavaj
Kofta
Kjol
Väska
Skjorta
Kavaj
Kjol
T-shirt
Satinkjol
Byxor
Blus
Slacks
Väska
Byxor
T-shirt
Klänning
Skjorta
Kofta
Kavaj
Väska
Kostymbyxa
Väska
Skjorta
Kavaj
Väska
Klänning
Cardigan
Klänning
Slipover
Väska
Kjol
Klänning
Kofta
Kavaj
Klänning
Klänning
Kappa
Pullover
Basker
Kavaj
Klänning
Jeans
Kofta
Blus
Kjol
20   301
61   457
39   382
38   427
36   400

Designa egna kläder online!

Designa egna kläder online – blogginlägg i samarbete med Netshirt

Hej fina. Hoppas att allt är bra med er. Jag känner verkligen en fredagskänsla och även en julkänsla blir allt starkare. Jag älskar julen och i helgen ska jag dona med både julpynt och julklappar tänkte jag.

Idag vill jag tipsa om att man kan designa egna kläder hos Netshirt. På de allra flesta produkterna på sajten kan man själv välja till tryck för att göra det mer personligt. Perfekt som en julklapp till exempel!

Netshirt erbjuder en massa personliga julklappstips och passar privatpersoner och även företag som till exempel vill trycka sin logotyp eller annat budskap. Det bästa med Netshirt är att man kan designa egna kläder online utan att behöva betala några dyra startkostnader. Sedan har de även kläder och accessoarer i alla möjliga modeller och färger så det finns något för alla :).

Just nu är det ju läge att köpa julklappar och det känns som en perfekt julklapp att designa egna kläder online till någon man tycker om eller kanske som företagspresent till anställda. Jag testade deras smidiga verktyg för att designa egna kläder online och fick fram lite olika fina resultat 🙂 Det finns ju hur många alternativ som helst på olika plagg, färger, modeller med mera. Jag gillar ju stilrent och avskalat så designade bland annat denna vita T-shirt med diamant och texten “diamonds are forever”. man kunde själv välja bland olika bilder eller ladda upp sin egen. Sedan kunde man även välja typsnitt och storlek på både bild och text.

Hade jag inte behövt jobba vidare hade jag kunnat sitta där i timmar och designat =) Gå gärna in på sajten Netshirt och testa verktyget själv.  Kanske du redan nu kan bli klar med de flesta julklapparna och därmed slippa stressa sedan när vi är närmare julafton?

Nu ska jag fortsätta jobba. Ha en fortsatt fin fredag 🙂

 

 

designa egna kläder online

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?