27   239
33   303
35   352
35   343

Tips på julklapp till pojkvän

Julklappstips till pojkvän – blogginlägg i samarbete med Julklappstipsen.nu

Hej fina. Nu är det snart december och i år tänkte jag försöka vara ute i lite mer god tid med julklappar än tidigare år. Även fast Carl är den jag känner bäst tycker jag att han är så himla svår att köpa julklapp till. Tanken är att jag ska passa på nu när han åker till USA en vecka. Frågan är bara var jag ska gömma julklappen sen. Men först måste jag försöka komma på vad han ska få. Sajten julklappstipsen.nu hjälper till genom att dela en massa tips på julklapp till pojkvän.

Vad jag verkligen gillar med julklappstipsen.nu är att de delat in i kategorier för att man enkelt ska kunna hitta julklapp till pojkvän, flickvän, mamma, pappa, barn med mera. Så bra ju! Precis som de skriver på sajten tycker jag att en julklapp till pojkvän kan vara den svåraste julklappen av alla. Carl köper ju det han behöver till sig själv och han är inte som jag som man kan ge typ en sten och ändå hoppar jag av glädje haha. Han är nog lite mer kräsen än jag och det gör det svårare att hitta en bra julklapp till honom. Julklappstipsen.nu tipsar om allt från smycken, köksprodukter, personliga presenter, inredning, upplevelser med mera. Där finns något för alla helt enkelt.

Nedan hittar ni mina favoriter bland alla tips på julklapp till pojkvän hos Julklappstipsen.nu. Kika in på sajten för att hitta dina. Är säker på att du kommer att hitta något bra. De länkar även vidare till inköpsställena vilket såklart underlättar när man väl hittar en perfekt julklapp till pojkvän. Ha en underbar dag 🙂

Julklapp till pojkvän

Brewbarrel Brygg Ditt Eget Julöl
Öltunna. Som ni vet har vi bryggt eget öl hemma några gånger och hos Julklappstipsen.nu tipsar de om en julklapp där man kan göra sitt eget julöl. Passar ju mycket bra i dessa tider 🙂

 

Armband Inori Identity Steel
Armband där man även kan välja en gravyrtext om man vill göra den mer personlig.

 

https://i2.wp.com/www.julklappstipsen.nu/wp-content/uploads/2014/05/tr%C3%A4ningsv%C3%A4ska-ua-julklapp.jpg?resize=471%2C339&ssl=1
Fler som har pojkvän som tränar flera gånger i veckan? Då kan det passa att ge en träningsväska i julklapp. Det finns en massa att välja på 🙂

 

https://i0.wp.com/www.julklappstipsen.nu/wp-content/uploads/2014/05/neccess%C3%A4r-julklappstips-gp.jpg?resize=357%2C257&ssl=1
Jag gav min pojkvän en necessär ganska nyligen men det är ett bra tips till er som har pojkvän som inte redan har en snygg och praktisk necessär 🙂

 

https://i1.wp.com/www.julklappstipsen.nu/wp-content/uploads/2014/05/vinprovning-julklappar-2014.jpg?resize=358%2C258&ssl=1

Vinprovning! Och köp för minst två personer så kan ju du och kanske några av era vänner följa med 🙂

 

 

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?