Annons: Shoppa min stil

Cardigan
Kavaj
Byxor
Ankelboots
Blus
Klännning
Kappa
Byxor
Väska
Blus
Kavaj
Kavaj
Klänning
Vit blus
Pullover
Klänning
Kavaj
Klänning
Kavaj
Väska
Kofta
Blus
Knytblus
Klännning
Linne
Kavaj
Grå kavaj
Kavaj
Kavaj
Kavaj
Väska
Linne
Kavaj
Klänning
Basker
Knytblus
Klänning
Rosa kostymbyxor
Pälsjacka
Satinkjol
Jeans
32   351
81   527
48   542
40   612
59   674

Viktigt samtal, frisörbesök och date night

Hej fina. Inatt har jag sovit bättre men jag drömmer hela filmer känns det som. Är det ett dåligt tecken om man minns alla dina drömmar? Typ att man inte sover så djupt? Idag har jag faktiskt ett viktigt möte på jobbet, utvecklingssamtal och lönesamtal. Lite nervöst såklart men det ska nog gå bra.

Efter jobbet ska jag till bästa Laila på Xperience för att fixa mitt hår. Min hårfärg är lite kaos just nu och topparna så sjukt slitna. Kanske färgar jag håret lite mörkare? Det blir perfekt med ett besök i salongen. Senare ikväll blir det även date night med Carl. Vi har köpt räkor som vi tänkte äta med en god aioli. Ser mycket fram emot det. Nu kaffe. Ha en underbar dag!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?