Annons: Shoppa min stil

Linne
Skjorta
Kjol
Tröja
Kavaj
Väska
Pälsjacka
Kavaj
Kappa
Kavaj
Kavaj
T-shirt
Kofta
Kofta
Vit blus
Knytblus
Klänning
Klänning
Kavaj
Klänning
Skinnkjol
Klännning
Väska
Kjol
Kavaj
Knytblus
Väst
Kavaj
Kofta
Linne
T-shirt
Kofta
Klänning
Väska
Halsduk
Kostymbyxa
Kavaj
Klänning
Väska
Kappa
Cape
Väska
Skjorta
T-shirt
Skjorta
Väska
Skjorta
Väska
Klänning
Väska
T-shirt
Byxor
Kavaj
Väska
Kavaj
Blus
Kappa
Kavaj
Väska
Väska
Kofta
Slipover
Kappa
Linne
Klännning
Slacks
Grå kavaj
Kavaj
T-shirt
Rosa kostymbyxor
Klänning
Väska
Kappa
Kofta
T-shirt
Ankelboots
Slingbacks
Klänning
Klänning
Blus
Klänning
Kjol
Kofta
Pullover
Kjol
Sneakers
Pullover
Blus
Klänning
Kofta
Väska
Väska
Väska
Jeans
Kofta
Byxor
Kavaj
Väska
Basker
Kavaj
Bag
Skjorta
Blus
Cardigan
Kappa
Kavaj
Kofta
Knytblus
T-shirt
Pullover
Satinkjol
Byxor
Väska
Väska
Väska
Kjol
Kofta
Pullover
20   301
61   457
39   382
38   427
36   400

Vibliotek tapasrestaurang i Malmö

Vibliotek tapasrestaurang i Malmö

Hej fina. Igår efter jobbet mötte jag upp Anna och Thessan Vibliotek tapasrestaurang i Malmö. Vi har ätit middag tillsammans där innan och har alltid varit så himla nöjda med miljön, personalen och såklart maten. Därför var det såklart kul att komma tillbaka. Tyvärr kunde inte Linda joina den här gången.

Vibliotek tapasrestaurang i Malmö ligger precis vid kanalen mitt i centrum. Den här gången lät vi kocken tipsa oss om sina favoriter på menyn så det blev en blandning av ostbricka och varma tapas såsom paella, patatas bravas, heta räkor med vitlök och lite annat. Allt var som vanligt magiskt gott. Jag bytte ut lite saker eftersom jag inte kan äta gluten.

Vi hade verkligen en så himla rolig och trevlig kväll tillsammans och lärde känna varandra mycket bättre. Tjejer man kan prata om allt med. Vi skrattade en massa men kunde även prata om lite allvarligare saker. Mysig kväll <3

Under kvällen anordnades även ett quiz och som precis som sist trodde vi att vi skulle vinna. Dock blev vi lika besvikna den här gången haha. Inga frågor om mode och Sex and the city. Nästa gång skulle vi få hålla i ett quiz så håll utkik efter det 🙂

För att summera kvällen på Vibliotek tapasrestaurang i Malmö så var den verkligen toppen! Lyxigt att äta ute en måndag men det var vi värda tyckte vi 🙂 Jag får ju även en inblick i småbarnslivet när jag hänger med dom. Det verkar vara fullt upp haha.

Nu ser vi fram emot helgen om två veckor då vi ska på en slottsweekend tillsammans på Kronovalls slott. Då kommer även Linda med! Det ska bli så himla kul, ser verkligen fram emot det. Frågan är bara vad man ska ha på sig haha. Hinner fundera på det tills dess. Nu kom Carl hem så vi ska fixa lite mat. Trevlig kväll finingar!

 

Vibliotek tapasrestaurang i Malmö


Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?