Annons: Shoppa min stil

Skjorta
Kavaj
Klännning
Klänning
Väska
Kjol
Klänning
Kofta
Jeans
Skjorta
Klänning
Skjorta
Kofta
Väska
Pullover
Basker
Spegel
Steamer
Klänning
Kavaj
Blus
Slacks
Väst
Knytblus
Väska
Klänning
Slipover
Kofta
Väska
Kjol
T-shirt
Linne
Ganni diadem
Kofta
Blus
Pullover
Klänning
Väska
Skjorta
Vit blus
Jacka
Kappa
Pullover
Klännning
Pullover
Kofta
Väska
Halsduk
Väska
Klänning
Väska
Kofta
Kånken
Skjorta
Klänning
Skjorta
Knytblus
Kavaj
Stenströms cardigan
T-shirt
Rosa kostymbyxor
Cape
T-shirt
Kavaj
Moschino väska
Stövel
T-shirt
Klänning
Kavaj
Klänning
Sneakers
Klänning
Klänning
Bag
Kofta
Kavaj
Kjol
Kavaj
Väska
Pälsjacka
Skjortklänning
Cardigan
Kavaj
Tröja
Klänning
Kavaj
Boots
Kappa
Kostymbyxa
T-shirt
Tröja
Kofta
Klänning
Kappa
Byxor
Skjorta
Väska
Kjol
Blus
Kofta
Kjol
Kavaj
Knytblus
Väska
Väska
Väska
Skinnkjol
Väska
Linne
Klänning
T-shirt
Kjol
Tory Burch
Väska
T-shirt
Byxor
Byxor
T-shirt
Kappa
Väska
Kofta
Kavaj
Kofta
Kavaj
Louis Vuitton väska
Blus
Kofta
Kjol
Halsduk
Byxor
Kavaj
Kappa
Jacka
Kavaj
Kappa
Linne
Väska
Klänning
Klänning
Klänning
Stickad klänning
Tröja
örhängen
Kofta
Klänning
Ankelboots
Kofta
Slingbacks
Grå kavaj
Klänning
Väska
Kavaj
Klänning
Väska
Skjorta
Kappa
Satinkjol
21   159
55   375
69   474
75   531
55   501

Vibliotek tapasrestaurang i Malmö

Vibliotek tapasrestaurang i Malmö

Hej fina. Igår efter jobbet mötte jag upp Anna och Thessan Vibliotek tapasrestaurang i Malmö. Vi har ätit middag tillsammans där innan och har alltid varit så himla nöjda med miljön, personalen och såklart maten. Därför var det såklart kul att komma tillbaka. Tyvärr kunde inte Linda joina den här gången.

Vibliotek tapasrestaurang i Malmö ligger precis vid kanalen mitt i centrum. Den här gången lät vi kocken tipsa oss om sina favoriter på menyn så det blev en blandning av ostbricka och varma tapas såsom paella, patatas bravas, heta räkor med vitlök och lite annat. Allt var som vanligt magiskt gott. Jag bytte ut lite saker eftersom jag inte kan äta gluten.

Vi hade verkligen en så himla rolig och trevlig kväll tillsammans och lärde känna varandra mycket bättre. Tjejer man kan prata om allt med. Vi skrattade en massa men kunde även prata om lite allvarligare saker. Mysig kväll <3

Under kvällen anordnades även ett quiz och som precis som sist trodde vi att vi skulle vinna. Dock blev vi lika besvikna den här gången haha. Inga frågor om mode och Sex and the city. Nästa gång skulle vi få hålla i ett quiz så håll utkik efter det 🙂

För att summera kvällen på Vibliotek tapasrestaurang i Malmö så var den verkligen toppen! Lyxigt att äta ute en måndag men det var vi värda tyckte vi 🙂 Jag får ju även en inblick i småbarnslivet när jag hänger med dom. Det verkar vara fullt upp haha.

Nu ser vi fram emot helgen om två veckor då vi ska på en slottsweekend tillsammans på Kronovalls slott. Då kommer även Linda med! Det ska bli så himla kul, ser verkligen fram emot det. Frågan är bara vad man ska ha på sig haha. Hinner fundera på det tills dess. Nu kom Carl hem så vi ska fixa lite mat. Trevlig kväll finingar!

 

Vibliotek tapasrestaurang i Malmö


Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?