Annons: Shoppa min stil

Slingbacks
Väska
Kavaj
Ankelboots
Kappa
Väska
Klänning
Kavaj
Pälsjacka
Kofta
Kavaj
Slipover
Skjorta
T-shirt
Byxor
Tröja
Kavaj
Knytblus
Kavaj
Byxor
Kofta
Jeans
Kavaj
Kofta
Väska
Rosa kostymbyxor
Väska
T-shirt
Blus
Väska
Klänning
Väska
Klänning
Klänning
Kavaj
T-shirt
Väska
Väska
Klänning
Väska
Klännning
Linne
T-shirt
Väska
Kavaj
Kappa
Basker
Väska
Väst
Kjol
Väska
Grå kavaj
Kappa
Satinkjol
Kavaj
Pullover
Pullover
Skjorta
Byxor
Kavaj
Vit blus
Linne
Väska
Blus
Klänning
Pullover
Halsduk
Skjorta
Kavaj
Kavaj
Kjol
Väska
Cardigan
Kavaj
Kappa
Väska
Klännning
Linne
Kostymbyxa
Blus
Kavaj
Skjorta
Kofta
Kavaj
Väska
T-shirt
Skjorta
Väska
Klänning
T-shirt
Klänning
Pullover
Bag
Kappa
Sneakers
Knytblus
T-shirt
Slacks
Kjol
Väska
Väska
Knytblus
Kjol
Kappa
18   194
33   361
36   394
54   436
44   525

Widows film – recension

Widows film – recension

Hej fina ni. Det blev sovmorgon idag igen och då jag lagade frukost igår är det Carl som gör det idag. Lyxigt! Passar på att blogga lite under tiden och tänkte berätta om Widows, den film jag och Anna såg på bio igår. Ge er en liten recension.

Något som påverkar är nog att jag och Anna förväntade oss mycket mer action och spänning än vad det var i filmen Widows. Den handlar om fyra, för varandra okända, kvinnor vars män gör skumma affärer tillsammans och dör under ett uppdrag. Änkorna får sedan krav och hot om att de måste betala sina mäns skulder och det är väl det filmen handlar om sen. Vi tyckte att Widows blev lite seg emellanåt men vissa delar var roliga och det hände en hel del som man inte alls förväntade sig.

Jag hade nog inte sagt att Widows är en film man måste se på bio. Men då både jag och Anna älskar att gå på bio så blev det ändå ett trevligt besök även om filmen var sisådär. Efter bion satte vi oss på Victor på Lilla Torg där vi umgicks lite till. Mycket trevlig kväll! ❤️

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?