Mysig fika och julkänsla

Hej fina. Idag vid halv två mötte jag upp fina Charlotta för en mysig fika i stan. Sedan strosade vi även runt i lite butiker och jag köpte lite nytt smink. Jag var hemma vid tre och då kände jag för att göra iordning i badrummet så det har jag gjort fram till nu. Carl var och spelade volleyboll idag och nu är han iväg och handlar till kvällens middag. Vi tänkte göra laxpasta. Gott!

Vi har även börjat julpynta lite här hemma. Jag älskar ju julen! Carl är kanske lite skeptisk till att börja så här tidigt men vi kompromissade så vi pyntar lite nu och mer sen när vi skaffat gran och så. Dessutom åker han till USA nästa helg när det är första advent så vi får smygstarta lite. När jag sa att vi borde se en julfilm ikväll blev det dock “Nej det är för tidigt!” ?.

Köpte faktiskt lite juldekorationer på Lagerhaus (adlink) idag. En fin vas och lite vintriga kvistar. Tycker att de gör sig fina i vår nya String-hylla (adlink).

Hoppas ni har en underbar söndag!

Följ:
Share:

Kommentera