0   24
12   147
25   231
28   293

Nästan att jag skäms

Hej fina. Igår kväll var jag bara hemma och tog det lugnt, jobbade lite med mitt företag och såg en TV-serie. Carl var iväg på julfest med jobbet och kom hem inatt någon gång. Det blev sovmorgon för oss båda idag. Det är nästan att jag skäms men det är väldigt ofta som jag och Carl kliver upp vid elva-halv tolv på helgen ?. På vardagarna jobbar vi båda och kliver upp kl 06 så helgerna blir det extra skönt att sova tills man vaknar av sig själv. Helt utvilad.

Nu har vi precis ätit omelett och ska dricka en massa kaffe för att kicka igång dagen. Senare i eftermiddag kommer Anna in till stan och då ska vi fota, shoppa och säkert sätta oss och äta någonstans. Vad hittar ni på denna lördag? ❤️

Tjäna pengar som influencer

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?