Annons: Shoppa min stil

Klänning
Kjol
Väska
Klänning
Klänning
T-shirt
Kjol
T-shirt
Skjorta
Kappa
Byxor
Pullover
Väska
Kofta
T-shirt
Cardigan
Kjol
Slingbacks
Pullover
Skjorta
Kofta
T-shirt
Klänning
Cape
Kavaj
Pullover
Kavaj
Väska
Linne
Bag
Kofta
Blus
Väska
Väska
Kostymbyxa
Kavaj
Skjorta
Klänning
Väska
Väska
Kappa
Knytblus
Kofta
Klänning
Tröja
Basker
Klänning
Väska
Klänning
Klännning
Satinkjol
Slipover
Väska
Kavaj
Knytblus
Kofta
Pullover
Kofta
Kavaj
Blus
Väst
Pälsjacka
Kofta
Klänning
Ankelboots
Skjorta
Väska
Kavaj
Kavaj
Väska
Blus
Sneakers
Byxor
Grå kavaj
Kofta
Kavaj
Kappa
Väska
Rosa kostymbyxor
Kavaj
Byxor
Kappa
Väska
Linne
Kjol
Väska
Kofta
Klännning
Kavaj
Väska
Väska
T-shirt
Kavaj
Vit blus
Slacks
Väska
T-shirt
Kofta
Skjorta
Kavaj
Klänning
Kavaj
Skinnkjol
Linne
Kappa
Klänning
Väska
Blus
Kavaj
Knytblus
Kjol
Kofta
T-shirt
Kavaj
Halsduk
Väska
Jeans
Kappa
16   240
37   377
61   459
39   383
38   432

Julshow med Cabaret Candy Club

Julshow i Malmö med Cabaret Candy Club

Hej fina. Igår vid femtiden mötte jag upp Charlotta och så gick vi till restaurang Metro för middag. Vi beställde varsin fisksoppa och ett glas bubbel. Så gott. Sedan gick vi vidare till Moriskan där vi båda provade på något för första gången. Vi gick på en julshow med Cabaret Candy Club som artisten Albin Ganovic ligger bakom. Årets julshow med Cabaret Candy club heter Aphrodite Burlesque Extravaganza och vi visste inte riktigt vad vi skulle förvänta oss men det kändes ju verkligen som att det skulle bli en SHOW. Och det blev det verkligen!

När vi kom till Moriskan hade de fixat platser vid bord till oss och vi visste inte riktigt att julbord ingick för de med press/blogg-inbjudan. Vilken miss! Vi tog lite chokladpraliner och så i alla fall. Sedan började själva showen och den innehöll det mesta kan man säga. En massa dans, sång, akrobatik och en massa humor. Wow! De är verkligen så himla proffsiga och bjöd verkligen på sig själva. Jag och Charlotta skrattade och sjöng med i massa. De sjung och spelade låtar finom de flesta genre, alltifrån pop till hiphop och rock.

Både jag och Charlotta kände att den här showen verkligen hade något alldeles extra och var helt olik något tidigare vi sett. Min kära bloggkollega och vän Anna var också där med sin sambo, mamma och svärmor. Alltid lika kul att ses. Efter showen hann vi även ta lite bilder på oss men det är alltid svårt att få till bra bilder inomhus, särskilt när det är mörkt.

För att summera var det verkligen en helt magisk kväll helt olik annat jag tagit del av någonsin. Jag tycker att alla som gillar show och vill uppleva en helt unik julshow i Malmö med omnejd ska boka in sig till en kväll med Cabaret Candy Club. De showar ända in i mitten av december och kör både i Malmö och Helsingborg.

Tusen tack Albin Ganovic och hela teamet för inbjudan och en fantastisk show och kväll! Vi kommer definitivt tillbaka =)

 

Bilder: Julshow i Malmö med Cabaret Candy Club


Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?