Annons: Shoppa min stil

Kappa
Grå kavaj
Linne
Väska
T-shirt
Sneakers
Kofta
Tröja
Pälsjacka
Kavaj
Pullover
Väska
Kånken
Pullover
Klänning
Satinkjol
Kjol
Byxor
Kavaj
Kavaj
Klänning
Klänning
Väska
Bag
Knytblus
Kappa
Kofta
Pullover
Kjol
Klänning
Väska
Blus
Väska
Blus
Kofta
Kavaj
Kofta
Pullover
Kofta
Kofta
Klänning
Kavaj
Kofta
Klänning
Kostymbyxa
Rosa kostymbyxor
Kavaj
T-shirt
T-shirt
Byxor
Klänning
Tröja
Väska
Klänning
Kavaj
Linne
Byxor
Louis Vuitton väska
Kjol
T-shirt
Klänning
Stickad klänning
Klänning
Ankelboots
Halsduk
Väska
Klänning
Väska
örhängen
Moschino väska
Kavaj
Väska
Skjorta
Stövel
Kappa
Kappa
Kofta
Kappa
Kofta
T-shirt
Halsduk
Väska
Slacks
Kavaj
Stenströms cardigan
Väska
Klänning
Väska
Slingbacks
Kavaj
Väska
Knytblus
Basker
Kofta
Klänning
Kofta
Klänning
Jacka
Steamer
T-shirt
Klänning
Jeans
Kavaj
T-shirt
Väska
Tory Burch
Knytblus
Byxor
Väska
Klänning
Spegel
Kofta
Slipover
Väska
Klännning
Skjorta
Cape
Linne
Kavaj
Väst
Skjorta
Vit blus
Jacka
Ganni diadem
Kjol
Klänning
Kavaj
Kjol
Boots
Kofta
Kappa
Kjol
Klänning
Väska
Kappa
Klännning
Blus
Klänning
T-shirt
Skjortklänning
Blus
Kjol
Cardigan
Kavaj
Skjorta
Klänning
Skinnkjol
Väska
Klänning
Skjorta
Skjorta
Tröja
Skjorta
Kavaj
Skjorta
Väska
Kofta
64   337
73   475
54   486
43   463
59   515

Lash lift i Malmö

Lash lift i Malmö

Hej fina. Igår efter jobbet åkte jag till Terese och Wondernails & Beauty Spa för att göra en lash lift för första gången. Vill du testa lash lift i Malmö med omnejd rekommenderar jag verkligen att du går till Terese. Hon är så proffsig. Jag har gått till henne tidigare för att göra spray tan, IR-bastu med mera. Det är så mysigt inne i hennes salong också.

Terese har varit mammaledig och jag är så glad över att hon är tillbaka nu. Så till själva behandlingen då. Jag visste inte mycket om lash lift innan Terese tipsade mig om behandlingen. Jag läste på lite och förstod att det blir som att man permanentar fransarna. Jag har tidigare funderat på att göra fransförlängning men jag är rädd att det skulle se för mycket ut på mig så har inte riktigt vågat. Vissa som gjort det ser det så överdrivet på och det vill jag verkligen inte, vill inte se ut som en docka:).

 

Lash lift i Malmö hos Wondernails & Beauty Spa

Lash lift är då en permanent ögonfransböjning, perfekt för de som precis som jag inte vill göra fransförlängning. Det blir mer naturligt med ens egna fransar. Jag har naturligt långa och mörka ögonfransar men däremot har de alltid pekat utåt och inte uppåt. Terese behövde inte färga mina fransar då de är naturligt mörka. Jag kände direkt att den här behandlingen skulle passa mig utmärkt.

Behandlingen lash lift tar ungefär en timme så och sedan håller det i 8-10 veckor. Något att tänka på inför en lash lift behandling är att inte ha linser och inte heller ha mascara. Sedan ska man inte heller boka in någon träning men det är ju ingen risk för mig haha. Sedan ska man helst inte använda mascara på 48 timmar men det råkade jag ta på mig av bara farten imorse. Är nog ingen fara. För bästa resultat ska man även använda mascara utan olja.

Jag är verkligen så nöjd med resultatet.

Nu kaffe. Ha en underbar dag!

 

 Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?