Annons: Shoppa min stil

Väska
Pälsjacka
Kofta
Kappa
Klänning
Louis Vuitton väska
Väska
Kavaj
Kappa
Skjorta
Kofta
Steamer
Slingbacks
Klänning
Kavaj
Klänning
Kappa
Kavaj
Tröja
T-shirt
Väska
Skjorta
Väska
Väska
Kavaj
T-shirt
Blus
Stövel
Sneakers
Halsduk
örhängen
Cape
Basker
Skjorta
Blus
Kofta
Klänning
Pullover
Bag
Skinnkjol
Väska
Ankelboots
Tröja
Kavaj
Knytblus
Boots
Satinkjol
Byxor
Klänning
T-shirt
Kjol
Skjortklänning
Skjorta
Kavaj
Kavaj
Vit blus
Väska
Klänning
Klänning
Klänning
Klänning
Väska
Kappa
Väska
Klänning
Klänning
Väska
Klänning
Kappa
Grå kavaj
Kofta
Skjorta
Byxor
Stenströms cardigan
Kofta
Kavaj
Väska
Pullover
Jeans
Ganni diadem
Kavaj
Jacka
Väska
Väska
Klänning
Moschino väska
Blus
Klänning
Klänning
Klänning
Linne
T-shirt
Skjorta
Kånken
T-shirt
Väska
Skjorta
Väska
Väst
Kappa
Jacka
Kofta
Cardigan
Klänning
Kjol
Kavaj
T-shirt
Väska
Blus
Kofta
Pullover
Kofta
Kavaj
T-shirt
Byxor
Knytblus
Kavaj
Kofta
Byxor
Halsduk
Kofta
Tröja
Kavaj
Spegel
Kofta
Kjol
T-shirt
Kjol
Klänning
Linne
Kappa
Väska
Klänning
Kostymbyxa
Kofta
Klänning
Kjol
Kjol
Stickad klänning
Klännning
Linne
Klänning
Slacks
Pullover
Slipover
Klännning
Rosa kostymbyxor
Kofta
Tory Burch
Kofta
Knytblus
Kjol
Väska
Väska
Skjorta
Kavaj
Kavaj
8   36
31   261
55   413
58   484
55   450

Shoppingvanor – skillnader mellan kvinnor och män?

Hej fina. Här kommer ännu ett inlägg i kategorin “Anna och Maria diskuterar”. Det innebär helt enkelt att vi frågar våra följare och läsare vad de vill att vi ska diskutera och reflektera över och därefter skriver vi varsitt blogginlägg om det vi pratat om och det vi tycker. Ofta tycker vi kanske helt olika och har helt olika erfarenheter av ämnet.

Senast fick vi ett förslag på att diskutera shoppingvanor och hur de skiljer sig mellan kvinnor och män. Här känner jag att jag måste generalisera och utgå från mig själv och erfarenheter av de två män som står mig närmast, min pappa och min sambo. Så det jag kommer fram till är inget som är rätt eller fel utan helt enkelt de intryck jag själv fått.

Direkt när vi fick förslag på detta ämne tänkte jag att JA det är skillnad på hur kvinnor och män shoppar. Kvinnor shoppar oftare och mer impulsivt medan män gör färre mer genomtänkta köp. Kvinnor nappar också mer på erbjudanden och kan shoppa billigare produkter men fler och oftare medan män kan lägga lite mer på få plagg i bättre kvalitet. Generalisering!

Min pappa shoppar inte ofta och när han gör det är det ofta när han är på någon affärsresa och då kan han köpa mycket vid samma tillfälle och kan då även tänka sig att lägga lite extra på bra kvalitet. Carl shoppar inte heller ofta men när han gör det ser han till att kolla på kvalitet och vill även gärna göra en bra deal. Han kan tycka att det är värt tiden att få ut så mycket kvalitet som möjligt av pengarna han lägger.

Jag tror inte att alla män shoppar som min pappa eller Carl en att många fler män än kvinnor shoppar så. Jag känner samtidigt av en trend där män är mer intresserade av mode, inredning, shopping men vet inte om det är för att jag själv kommit i kontakt med fler “sådana” män eller om det faktiskt är en trend på riktigt. Kanske det alltid ha varit så utan att jag själv uppfattat det? Jag hoppas att både kvinnor och män kan shoppa mer och mer medvetet, färre köp och mer långsiktiga produkter. Gärna second hand också.

Vad är er uppfattning om skillnader mellan kvinnors och mäns shoppingvanor? Annas inlägg kommer upp under dagen.


 
Annons

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?