Annons: Shoppa min stil

Grå kavaj
Kavaj
Byxor
T-shirt
Klänning
Slacks
Knytblus
Stickad klänning
Väska
Kjol
Klänning
Pullover
Klänning
Skjorta
Kofta
Kofta
Klänning
Skjorta
Ankelboots
Skjortklänning
Kavaj
Klänning
Kjol
Klänning
Tröja
Kofta
Kavaj
Kappa
Kavaj
Linne
Cape
Väska
Kavaj
Kostymbyxa
Kofta
Kavaj
Kjol
Väska
Klänning
Byxor
Klännning
Kavaj
Pullover
Skjorta
Kofta
Pullover
Rosa kostymbyxor
Klännning
T-shirt
Klänning
Kofta
Kofta
Kappa
Kappa
Väska
Kavaj
Satinkjol
Kappa
Blus
Klänning
Väska
Blus
Kjol
Byxor
Kavaj
Tröja
Kavaj
Kofta
Väska
Väska
Väska
Väska
Slipover
Väska
Väska
Kofta
Kavaj
Klänning
Väska
Väska
Pälsjacka
Kofta
T-shirt
Skinnkjol
Väst
Skjorta
Väska
Knytblus
Bag
Slingbacks
Väska
Blus
Kappa
Kofta
Linne
Jacka
Skjorta
Vit blus
Kavaj
Kappa
Kofta
Klänning
Kofta
Klänning
T-shirt
Jeans
Väska
Kjol
Halsduk
Klänning
Kavaj
T-shirt
Kavaj
Basker
Pullover
Väska
Väska
T-shirt
T-shirt
Väska
Knytblus
Kavaj
Sneakers
Klänning
Klänning
Klänning
Cardigan
Klänning
Linne
Klänning
Blus
T-shirt
Kofta
10   95
27   289
36   439
45   448
40   404

Shoppingvanor – skillnader mellan kvinnor och män?

Hej fina. Här kommer ännu ett inlägg i kategorin “Anna och Maria diskuterar”. Det innebär helt enkelt att vi frågar våra följare och läsare vad de vill att vi ska diskutera och reflektera över och därefter skriver vi varsitt blogginlägg om det vi pratat om och det vi tycker. Ofta tycker vi kanske helt olika och har helt olika erfarenheter av ämnet.

Senast fick vi ett förslag på att diskutera shoppingvanor och hur de skiljer sig mellan kvinnor och män. Här känner jag att jag måste generalisera och utgå från mig själv och erfarenheter av de två män som står mig närmast, min pappa och min sambo. Så det jag kommer fram till är inget som är rätt eller fel utan helt enkelt de intryck jag själv fått.

Direkt när vi fick förslag på detta ämne tänkte jag att JA det är skillnad på hur kvinnor och män shoppar. Kvinnor shoppar oftare och mer impulsivt medan män gör färre mer genomtänkta köp. Kvinnor nappar också mer på erbjudanden och kan shoppa billigare produkter men fler och oftare medan män kan lägga lite mer på få plagg i bättre kvalitet. Generalisering!

Min pappa shoppar inte ofta och när han gör det är det ofta när han är på någon affärsresa och då kan han köpa mycket vid samma tillfälle och kan då även tänka sig att lägga lite extra på bra kvalitet. Carl shoppar inte heller ofta men när han gör det ser han till att kolla på kvalitet och vill även gärna göra en bra deal. Han kan tycka att det är värt tiden att få ut så mycket kvalitet som möjligt av pengarna han lägger.

Jag tror inte att alla män shoppar som min pappa eller Carl en att många fler män än kvinnor shoppar så. Jag känner samtidigt av en trend där män är mer intresserade av mode, inredning, shopping men vet inte om det är för att jag själv kommit i kontakt med fler “sådana” män eller om det faktiskt är en trend på riktigt. Kanske det alltid ha varit så utan att jag själv uppfattat det? Jag hoppas att både kvinnor och män kan shoppa mer och mer medvetet, färre köp och mer långsiktiga produkter. Gärna second hand också.

Vad är er uppfattning om skillnader mellan kvinnors och mäns shoppingvanor? Annas inlägg kommer upp under dagen.


 
Annons

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?