Lash Lift och Carl fixade date night

Hej fina. Ikväll har jag först varit hos finaste Terese på Wondernails & Beauty Spa och gjort lash lift, permanentar fransarna, för första gången. Mer om det imorgon. Då visar jag er även resultatet. När jag kom hem vid sjutiden hade Carl fixat en mysig date night till oss. Lagat jättegod pasta med kyckling och svampsås. Så gott!

Nu ska vi snart gå och lägga oss. Imorgon blir det en heldag på kontoret. Idag jobbade jag från Malmö Live på förmiddagen men valde att jobba hemifrån under eftermiddagen på grund av att 1. Det verkade vara öppet hus för vilda lågstadieelever och 2. Caféet var stängt så det gick varken att köpa kaffe eller lunch på Malmö Live. Gick bra att jobba hemma i alla fall.

Imorgon kväll ska jag och Charlotta på Julshow och cabaret med Candy Club. Kul att testa något nytt, vet inte vad jag ska förvänta mig men det känns spännande. God natt fina ni!

Följ:
Share:

Kommentera