Annons: Shoppa min stil

Kappa
Klänning
Skjorta
Kavaj
Kostymbyxa
Väska
Klänning
Linne
Kavaj
Väska
Klännning
Kavaj
Slingbacks
Kjol
Väska
Klänning
T-shirt
Kappa
Kappa
Klänning
Kavaj
Väst
Bag
Skinnkjol
Väska
Väska
Väska
Kofta
T-shirt
Väska
Knytblus
Cape
Skjortklänning
Väska
Klänning
Kavaj
Kavaj
T-shirt
Rosa kostymbyxor
Väska
Skjorta
Byxor
Kappa
Jeans
Kofta
Pullover
Skjorta
Knytblus
Kjol
Väska
Kofta
Kavaj
Knytblus
Kofta
Kofta
Kavaj
Ankelboots
Kofta
Klänning
Kavaj
T-shirt
Kofta
Kavaj
Klänning
Pullover
Skjorta
Klänning
Kofta
Sneakers
Kjol
Vit blus
Byxor
Kavaj
T-shirt
Klänning
Väska
Grå kavaj
Väska
Klänning
Cardigan
Väska
Basker
Tröja
Väska
Halsduk
Stickad klänning
T-shirt
Blus
Blus
Blus
Kofta
Satinkjol
Klänning
Pälsjacka
Väska
Kjol
Väska
Klänning
Klännning
Klänning
Klänning
Väska
Pullover
T-shirt
Skjorta
Klänning
Kjol
Byxor
Kavaj
Slipover
Väska
Linne
Pullover
Kavaj
Kappa
Kofta
Väska
Kofta
Blus
Kappa
Slacks
Linne
Kofta
Kavaj
Kavaj
Kofta
12   194
44   366
40   397
44   445
37   410

Samtal med livscoachen och egenskaper hos mig

Hej fina. Det här med att skaffa en livscoach har faktiskt hjälpt mig. Jag känner mig oftare självsäker och trygg i vad jag kan och i den jag är och dessutom börjar det kännas svårt att komma på saker jag behöver hennes hjälp med och det måste ju vara ett bra tecken!:)

Sist fick jag ett uppdrag att fråga personer jag känner vilka tre egenskaper de tycker utmärker mig. Jag blev så glad över att höra egenskaper som jordnära och lättsam/enkel då det är så jag känner mig själv och vill uppfattas. Jag fick också höra snäll och för snäll och det känner jag verkligen igen mig i och jag skulle behöva bli bättre på att säga nej ibland. Ibland ger man så mycket utan att den man ger någonsin ger tillbaka eller ens säger tack.

Kändes bra i alla fall. Nu ska jag iväg och träna faktiskt :). Ha en underbar kväll!

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?