14   112
47   299
2   150
24   247

Samtal med livscoachen och egenskaper hos mig

Hej fina. Det här med att skaffa en livscoach har faktiskt hjälpt mig. Jag känner mig oftare självsäker och trygg i vad jag kan och i den jag är och dessutom börjar det kännas svårt att komma på saker jag behöver hennes hjälp med och det måste ju vara ett bra tecken!:)

Sist fick jag ett uppdrag att fråga personer jag känner vilka tre egenskaper de tycker utmärker mig. Jag blev så glad över att höra egenskaper som jordnära och lättsam/enkel då det är så jag känner mig själv och vill uppfattas. Jag fick också höra snäll och för snäll och det känner jag verkligen igen mig i och jag skulle behöva bli bättre på att säga nej ibland. Ibland ger man så mycket utan att den man ger någonsin ger tillbaka eller ens säger tack.

Kändes bra i alla fall. Nu ska jag iväg och träna faktiskt :). Ha en underbar kväll!

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?