Annons: Shoppa min stil

T-shirt
Kavaj
Slingbacks
Kavaj
Klänning
T-shirt
Väska
Halsduk
Skjorta
Satinkjol
Klänning
Pullover
Kavaj
Klännning
Klänning
Kappa
Blus
Kavaj
Väska
T-shirt
Pullover
Skjorta
Klännning
Väska
Kappa
Klänning
Byxor
Kavaj
Skjorta
Pullover
Kavaj
Väska
Basker
Linne
Blus
Kofta
Väska
Klänning
Kappa
Pälsjacka
Väska
T-shirt
Väska
Jeans
Kavaj
Rosa kostymbyxor
Väska
Kavaj
Väska
Väska
Kjol
Väst
Sneakers
Kjol
Väska
Väska
Kjol
Knytblus
Slipover
Kappa
Byxor
Cardigan
Linne
Kavaj
Väska
Byxor
Ankelboots
Kappa
T-shirt
Linne
Slacks
Kofta
Klänning
Skjorta
Skjorta
Väska
Pullover
Blus
Grå kavaj
Kappa
Kavaj
Väska
Kavaj
Vit blus
T-shirt
Knytblus
Väska
Kofta
Väska
Väska
Kofta
Kjol
Klänning
T-shirt
Kavaj
Knytblus
Kavaj
Bag
Tröja
Klänning
Väska
Kavaj
Kostymbyxa
Kavaj
18   194
33   361
36   394
54   436
44   525

Bohemian Rhapsody – filmen om QUEEN

Bohemian Rhapsody – filmen om QUEEN

Hej fina. Ikväll har jag och Carl , som ni säkert vet, varit på bio och sett Bohemian Rhapsody– filmen om Queen. Jag har väl aldrig varit något superfan av Queen men några av deras låtar har jag haft i mina spellistor sedan tidiga tonåren. Min kompis Carro lyssnade väldigt mycket på dem på mellanstadiet och högstadiet (säkert fortfarande:) så då fick jag också ofta göra det hemma hos henne och så 🙂

Så vad tycker vi om Bohemian Rhapsody – filmen om Queen? Alltså den var SÅ bra! Det var ett riktig bra manus, bra skådespelare, bra musik, vad mer kan man önska av en film? man blev riktigt tagen av filmen och lärde sig mycket nytt om bandet och Freddie Mercury.

Man visste att filmen skulle innehålla både mycket positivt och sorgligt med tanke på att Freddie Mercury dog av Aids. Men alltså vilken artist. Det måste vara få som kan få med sin publik så mycket som han.

Jag tycker verkligen att ni ska gå och se filmen, oavsett om ni är fans av Queen eller inte. Man dras med, man gillar filmen och musiken. Jag kommer definitivt lägga till en massa fler Queen-låtar i mina spellistor nu. De har ju hur många hits som helst egentligen. För varje låt som spelades i filmen täntke man “Visstja, de har ju gjort den här också!” och även om jag inte kallar mig något stort Queen-fan så kände jag igen alla som spelades. Jag kände till och med att jag saknade några låtar!

Nu är det dags att krypa ner och sova. Vilken bra söndag det här har varit. Har även en massa rolig saker inplanerade för veckan som kommer men det berättar jag mer om imorgon. God natt fina ni!

Bohemian Rhapsody – filmen om Queen

(bild lånad från NOW Magazine)

bohemian rhapsody - filmen om queen

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?