Annons: Shoppa min stil

Skjorta
Kofta
Kofta
Kofta
Väska
Väska
Kjol
örhängen
Byxor
T-shirt
Väst
Klänning
Klännning
Skjorta
Halsduk
T-shirt
Kostymbyxa
Klänning
Tröja
Knytblus
Klänning
Klänning
Klänning
Kavaj
Kappa
T-shirt
Kavaj
Skjorta
Pullover
Halsduk
Kavaj
Kavaj
Byxor
Kofta
Väska
Klänning
Kjol
Väska
Väska
Väska
Kofta
Klänning
Kavaj
Väska
Kappa
Kavaj
Jacka
Bag
Slingbacks
Pullover
Knytblus
Klänning
Blus
Väska
Kofta
Kappa
T-shirt
Satinkjol
T-shirt
Byxor
Kofta
Klänning
Kavaj
Tröja
Kofta
Linne
Kjol
Kavaj
Jeans
Klänning
Skjorta
Linne
Väska
Väska
Klänning
Blus
Rosa kostymbyxor
Stövel
Väska
Kavaj
Sneakers
Kavaj
Linne
Kjol
Kavaj
T-shirt
Kavaj
Kofta
Jacka
Klänning
Klänning
Klänning
Blus
Skinnkjol
Väska
Väska
Kofta
Pullover
Väska
Vit blus
Skjorta
Klänning
Kavaj
Väska
Klänning
Stickad klänning
Byxor
Knytblus
Tröja
Väska
Blus
Kjol
Väska
Basker
Pullover
Klänning
T-shirt
Klänning
Skjorta
Cape
Kavaj
Kappa
Kavaj
Pälsjacka
Klänning
Klänning
Kofta
Klännning
Skjorta
Kjol
Kofta
Skjortklänning
Slacks
Boots
Cardigan
Skjorta
Kappa
Kofta
Klänning
Kappa
Kjol
Grå kavaj
Kofta
Väska
Slipover
T-shirt
Kappa
Ankelboots
Väska
23   237
40   379
43   435
49   387
55   516

Hitta vänner genom sociala medier

Att hitta vänner genom sociala medier

Hej fina. Här kommer ytterligare ett blogginlägg i kategorin “Anna och Maria diskuterar”. Denna gång var det en av våra följare som ville veta hur vi träffades och då vi träffades genom sociala medier tänkte vi båda berätta om hur bra vi tycker att sociala medier är för att träffa nya vänner.

Det här med sociala medier kan man ju tycka både positivt och negativt om. De har både sina sämre och bättre saker som det medför. En väldigt positiv sak är när man lyckas hitta vänner genom sociala medier. När jag flyttade till Malmö kände jag inte många här i stan. Jag är så glad att jag nu har flera vänner som jag träffat både genom Carl och även genom sociala medier.

Några vänner jag träffat genom sociala medier är Anna, Charlotta, Thessan och Linda. Förutom dom finns flera därtill. Jag och Charlotta träffade varandra genom appen GoFrendly, en social app för tjejer som vill hitta nya tjejkompisar i sin stad. Vi sågs på en vindate och sedan har vi hållit ihop.

 

Vi träffades genom sociala medier

Jag och Anna träffade varandra genom bloggandet som ju är en kanal inom sociala medier.  Anna brukade anordna influencer-mingel och då jag gärna ville träffa andra med samma intresse för blogg, Instagram och andra sociala medier gick jag dit. Där hann vi inte prata jättemycket men strax därefter sågs vi på en workshop med några andra bloggare och Anna tipsade mig om att jag borde satsa även på min Instagram så jag öppnade upp mitt konto och följde hennes råd helt enkelt.

Både min och Annas blogg och Instagram är inriktade på mode. Vi båda bad våra sambos ta outfitbilder vilket var oerhört snällt av dom men de båda tyckte (såklart) inte att det var superkul. Då kom jag och Anna på att, varför fotar vi inte varandra istället? Vi hade mest haft kontakt genom våra bloggar, Instagram och på ett och annat mingel men nu bestämde vi oss för att träffas oftare för att i första hand fota. Fotograferingarna ledde vidare till fikor och därefter After Works och nu även dubbeldates med våra sambos. Anna är idag en av mina bästa vänner och vi har alltid så kul när vi ses.

Jag och Anna träffades alltså via sociala medier och jag vill verkligen rekommendera fler att hitta vänner genom sociala medier. Det finns nog många man haft konktakt med på sociala medier och det känns som att man känner, men varför inte också ses på en fika ute i verkliga livet? 🙂

Läs gärna Annas inlägg om att hitta vänner genom sociala medier som dyker upp under dagen: Annas blogg

 

 

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?