Annons: Shoppa min stil

Kappa
Tröja
Kjol
Kavaj
Kappa
Cape
Halsduk
Klänning
Ankelboots
Kofta
Knytblus
Skjorta
Jeans
Kavaj
Skjorta
Cardigan
Kavaj
Kofta
Väska
Väska
Väska
Kappa
Vit blus
Väska
Kjol
Kostymbyxa
Byxor
Kavaj
Pullover
Kavaj
Kavaj
Stickad klänning
Byxor
Knytblus
Grå kavaj
Väska
Kjol
Blus
Kjol
Väska
Manolo Blahnik
Rosa kostymbyxor
Pälsjacka
Klänning
Klänning
Skjorta
Skjorta
Väska
Sneakers
Skinnkjol
Blus
T-shirt
Klänning
Kappa
Byxor
Knytblus
Bag
T-shirt
Klänning
Kjol
T-shirt
T-shirt
Väska
Stövel
Tröja
Blus
Kofta
Kofta
Kavaj
Kavaj
Byxor
Väska
Linne
T-shirt
Slingbacks
Klänning
Klännning
Skjorta
Boots
Kofta
Kofta
Väska
T-shirt
Väska
Kavaj
Tröja
Linne
Kavaj
Slacks
Kavaj
Kappa
Väska
Klänning
Klänning
T-shirt
Kappa
Basker
Kofta
Kofta
Pullover
Kofta
Kofta
Klänning
Slipover
Satinkjol
Linne
Kavaj
Skjortklänning
Klänning
Väska
Kofta
Väska
Kavaj
Skjorta
Klänning
Kofta
Skjorta
Klänning
Skjorta
Kavaj
Väst
Klänning
Väska
Klännning
Väska
Klänning
Klänning
Kofta
Väska
Kjol
Pullover
T-shirt
Klänning
Kjol
Kavaj
Pullover
Kofta
Väska
118   224
67   331
42   337
66   459
30   403

Hitta vänner genom sociala medier

Att hitta vänner genom sociala medier

Hej fina. Här kommer ytterligare ett blogginlägg i kategorin “Anna och Maria diskuterar”. Denna gång var det en av våra följare som ville veta hur vi träffades och då vi träffades genom sociala medier tänkte vi båda berätta om hur bra vi tycker att sociala medier är för att träffa nya vänner.

Det här med sociala medier kan man ju tycka både positivt och negativt om. De har både sina sämre och bättre saker som det medför. En väldigt positiv sak är när man lyckas hitta vänner genom sociala medier. När jag flyttade till Malmö kände jag inte många här i stan. Jag är så glad att jag nu har flera vänner som jag träffat både genom Carl och även genom sociala medier.

Några vänner jag träffat genom sociala medier är Anna, Charlotta, Thessan och Linda. Förutom dom finns flera därtill. Jag och Charlotta träffade varandra genom appen GoFrendly, en social app för tjejer som vill hitta nya tjejkompisar i sin stad. Vi sågs på en vindate och sedan har vi hållit ihop.

 

Vi träffades genom sociala medier

Jag och Anna träffade varandra genom bloggandet som ju är en kanal inom sociala medier.  Anna brukade anordna influencer-mingel och då jag gärna ville träffa andra med samma intresse för blogg, Instagram och andra sociala medier gick jag dit. Där hann vi inte prata jättemycket men strax därefter sågs vi på en workshop med några andra bloggare och Anna tipsade mig om att jag borde satsa även på min Instagram så jag öppnade upp mitt konto och följde hennes råd helt enkelt.

Både min och Annas blogg och Instagram är inriktade på mode. Vi båda bad våra sambos ta outfitbilder vilket var oerhört snällt av dom men de båda tyckte (såklart) inte att det var superkul. Då kom jag och Anna på att, varför fotar vi inte varandra istället? Vi hade mest haft kontakt genom våra bloggar, Instagram och på ett och annat mingel men nu bestämde vi oss för att träffas oftare för att i första hand fota. Fotograferingarna ledde vidare till fikor och därefter After Works och nu även dubbeldates med våra sambos. Anna är idag en av mina bästa vänner och vi har alltid så kul när vi ses.

Jag och Anna träffades alltså via sociala medier och jag vill verkligen rekommendera fler att hitta vänner genom sociala medier. Det finns nog många man haft konktakt med på sociala medier och det känns som att man känner, men varför inte också ses på en fika ute i verkliga livet? 🙂

Läs gärna Annas inlägg om att hitta vänner genom sociala medier som dyker upp under dagen: Annas blogg

 

 

Följ:

Kommentera


Söker du efter något?