Jag är så grym!

Hej fina. Jag är väldigt väldigt självkritisk som person men idag måste jag få skryta med att jag är så grym! Jag har ansvarat för jobbets största event för i år, idag ägde det rum och det blev verkligen så bra! Ibland måste man ju få klappa sig på axeln och till och med skryta, kanske särskilt när man som person har väldigt höga krav på sig själv och nästan aldrig känner sig bra.

Lokalen High Court var riktigt bra, personalen tillmötesgående och fikat supergott. Tekniken strulade lite men det känns det väl som att den alltid gör på något sätt vid sådana här tillfällen? Det löste sig bra. Alla jag pratade med sa att det var en jättebra konferens och många hakade även på efterminglet på kontoret. Där höll jag även i en tävling som var riktigt lyckad :).

Nu är jag verkligen helt slut efter en tolv timmar lång arbetsdag. Väldigt lättad också, nästan tom. Som jag jobbat med den här konferensen. God natt fina ni! ❤️

Följ:
Share:

2 Kommentarer

 1. Carl Wiklund
  15 november, 2018 / 22:15

  Du är bäst❤️

  • Maria
   15 november, 2018 / 22:30

   ??❤️

Kommentera