Vilken överraskning!

Hej fina. Idag har det varit fullt upp hela dagen och jag var inte hemma förrän vid sjutiden. Imorgon är eventet jag anordnar i jobbet och när det är genomfört kommer jag nog kunna ha lite mer ro. Jag visste att Carl skulle iväg och spela padel ikväll och vid sextiden fick jag ett sms från honom att han hade handlat och sedan lagat en av mina favoriträtter. Så gullig, vilken överraskning! ?❤️. Jag var helt slut efter den här jobbdagen så det var riktigt uppskattat att maten var klar. Synd bara att vi inte kunde äta tillsammans.

Vår spis är ju trasig så det får bli mat som man kan laga i ugn eller mikrovågsugn nu ett tag. Ingen pasta med andra ord ?. Carl har fått kontakt med en elektriker så vi ska nig kunna lösa det ganska snart. Imorgon lär jag ha fullt upp med eventet så får se om det blir någon tid att blogga. Nu ska vi i alla fall sova. God natt alla ni fina som läser! ?

Följ:
Share:

Kommentera