Annons: Shoppa min stil

Kofta
Kavaj
Klänning
Sneakers
Tröja
Kofta
Knytblus
Klänning
Bag
Väska
Jacka
Satinkjol
Kavaj
Kofta
Pullover
Klänning
Klänning
Linne
Skinnkjol
Klänning
Kofta
Stövel
Kofta
Väska
Klänning
Kavaj
Klänning
Väska
Väska
Kavaj
Cape
Skjortklänning
Pullover
Klänning
Kavaj
Byxor
Blus
Moschino väska
Väska
Byxor
Kavaj
Klänning
Kjol
Kavaj
Väska
Kappa
Klänning
T-shirt
Klänning
Kofta
Klänning
Knytblus
Väska
Väska
Kofta
Väska
Klänning
Skjorta
Klänning
Skjorta
Skjorta
Linne
Klännning
Stenströms cardigan
T-shirt
Kavaj
Blus
Kjol
Tröja
T-shirt
Pullover
T-shirt
Kavaj
Kappa
Kånken
Klänning
Halsduk
Kofta
Väst
T-shirt
Jeans
Väska
Kofta
Kavaj
Knytblus
Byxor
Klänning
Kofta
Skjorta
Kofta
Ankelboots
Pälsjacka
Kavaj
Kjol
Louis Vuitton väska
Väska
Kjol
Ganni diadem
Väska
Väska
Klänning
Kappa
Cardigan
Väska
T-shirt
Byxor
Kavaj
Tory Burch
Kavaj
Väska
Vit blus
Väska
Slingbacks
Skjorta
Basker
Skjorta
Kappa
Blus
Slacks
Kappa
Steamer
Grå kavaj
Väska
Klännning
Kjol
Blus
Skjorta
Klänning
Kofta
Pullover
Halsduk
T-shirt
Väska
Kjol
Kofta
Rosa kostymbyxor
Kavaj
Kappa
Linne
Kavaj
Kjol
Klänning
T-shirt
Kofta
Klänning
Klänning
örhängen
Skjorta
Väska
Kappa
Slipover
Spegel
Jacka
Kostymbyxa
Boots
Stickad klänning
Tröja
31   288
44   370
59   352
43   404
42   483

Fler motgångar

Hej fina. Jobbdagen var bra, börjar känna att det mesta är i sin ordning inför vårt stora event på onsdag. Efter jobbet hade jag tänkt träna men så insåg jag att jag hade tre paket att hämta ut på tre olika ställen så jag bestämde mig för en promenad istället. Shit vad mörkt det är nu på kvällarna. Det var en liten promenad dit och SÅKLART har jag glömt min legitimation så jag inte fick hämta ut mitt paket. Fler motgångar.

Kände dock att jag verkligen ville få det gjort så jag hämtade mitt leg och gick tillbaka och hämtade paketet. Sedan gick jag även och hämtade ut de andra två paketen. När jag kom hem hoppades jag (önsketänkande) att elen som försvann imorse kommit tillbaka men såklart inte. Nu ligger jag och äter middag i sovrummet då det i alla fall är ljust där. Kunde inte använda ugnen eller spisen men mikron funkade i alla fall.

Snart kommer min hjälte Carl hem som säkert kan fixa det. Han brukar kunna fixa det mesta ?. Nu ska jag sluta gnälla över de här i-landsproblemen. Hoppas ni har bättre flyt! Ha en underbar måndag!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?