16   139
27   249
48   326
35   388

Dålig start på dagen

Hej fina. Idag fick jag en riktigt dålig start på dagen. Okej, egentligen är det världens I-landsproblem men för mig som verkligen ser morgnarna som min egentid känns det jobbigt. Det som hände var att strömmen gick i hela lägenheten och jag lyckades bara få tillbaka den i hallen och delar av köket. I vardagsrummet är det helt mörkt, TV’n funkar inte och vattnet till kaffet hann inte koka upp så det fick bli ljummet kaffe. Ni kan ju tänka er.

Man känner sig ju riktigt gnällig när man klagar på sådana här saker med tanke på att det ju finns så mycket värre saker som folk upplever runtom i världen. Men ja, man är väl bortskämd. Tänk vad mycket vi klagar på egentligen samtidigt som vi lever drömliv jämfört med många andra.

Idag blir det jobb 8-17 eller kanske längre. Vi anordnar vårt stora event på onsdag så det är såklart mycket som ska fixas inför det. Idag tänkte vi bland annat handla en massa mat och dryck.

Nu kaffe. Ha en fin dag!

Följ:
Dela

2 Kommentarer

 1. Greta Klunkensten
  12 november, 2018 / 14:39

  En bridezilla i varande kanske…. 😉

  • Maria
   Författare
   12 november, 2018 / 14:48

   Det finns garanterat i mig ?

Kommentera


Söker du efter något?